Bez srama 138 pregleda 13. April 2023.

'Ja sam bolja majka otkada me je muž prevario'...

canva

Sigurno znate za onu izreku "ko zna zašto je to dobro" kao i za onu da se sve dešava sa razlogom. Pa iako s+nam se često čini da lošim stvarima nikada neće doći kraj, dešava se i da sa neke vremenske distance uvidimo koliko nas je nešto loše što se u prošlosti dogodilo zapravo promenilo u pozitivnom smislu. Upravo to se dogodilo mami iz ove priče

Naime, nakon pet godina braka, ona je uživala u prazničnim danima sa svojim sinom dok je nejn suprug bio napolju sa društvom. Nije ni slutila da će te noći pronaći ljubavne prepiske između čoveka za koga je udata i njegove devojke, piše YourTango.

Tada je saznala da ljubavnica njenog muža ima 22 godine te da je on stariji od nje čitavih 14. Radili su zajedno, a on je pokušavao da je "kupi" skupim poklonima i putovanjima dok je ona njemu slala provokativne fotografije i obećvala strastvene noći. Sve ono što nije ni mogla da zamisli, ova žena je doživela u sekundi. Tada je shvatila da je prethodan period u kome se suočavala sa izazovima majčinstva zapravo provela bez njegove podrške i napisala mu je poruku.

 | Author: canva canva

U neko coba noći, on je došao kući. Ona je pismo koje je napisala prethodne večeri našla na stolu neotvoreno, a noć je provela na kauču. Mehanički je napravila doručak i sačekala muža da ustane dajući mu pismo da ga pročita. Ona se sve vreme pitala kako će prevazići ovaj problem dok je on čitao pismo, čitavih 20 minuta. U njemu je napisala da sve zna. 

Umesto rasprave i burnih događanja, on se pojavio sa torbom u rukama i izašao uputivši joj tužan pogled. Za ovu damu, ovo je bio ogroman gubitak i jak udarac jer se sve šro je godinama gradaila sa njim srušilo u trenu. Kako je ostala sama sa usvojenim detetom, trebalo joj je vremena da se sabere, a Božić se bližio. Njen suprug je bio prezauzet da bi video sina jer je trošio novac na skupe polkone za svoju novu devojku. Iako je očekivala neku vstu izvinjenja, muž joj je samo rekao da više nije zaljubljen u nju. 

 | Author: canva canva

Koliko joj je nsage trebalo to samo ova majka zna, ali uspela je da pokrene postupak prodaje kuće i dočeka predivno božićno jutro sa svojim sinom. Uz pomoć njega je i prebrodila sve probleme u koje ju je muž uvukao. Pored Božića, i Novu godinu je provela sa sinom i komšijama i kaže da je zaista uživala u tome. Iako joj je bilo teško da gleda zaljubljene parove, kada je došla kući, shvatila je koliko je srećna pored svog sina. Jednostavno, bila je sama sa njim i odlučila je da u tome maksimalno uživa. 

Uspavala je dete i izašla naolje i tada je osetila olakšanje. Bez suza je shvatila da čovek koji ju je nakon svega ostavio nije vredan njenih osećanja, niti je vredan pažnje njihovog sina. Tada se setila svog sina i shvatila je da ga voli više nego što je mislila. Tada je odlučila da će postati prava mama!

Tvoja reakcija?