Bez srama 47 pregleda 24. Novembar 2022.

Julia Fox objasnila zašto je bila sa Kanye Westom

pixsell/canva

Kao rezultat Kanye-ove duge istorije uvredljivog ponašanja, neki fanovi su bili jako zbunjeni zbog odluke glumice Julie Fox da bude sa ovim kontraverznim reperom. Međutim, sada je Julia podelila pravi razlog zašto je bila u vezi sa njim

Rekla je da je "bila u zabludi" misleći da može da mu pomogne.

via GIPHY

Sinoć na TikToku, jedan fan je pitao Juliju zašto se zabavljala sa njim, a na to je zvezda rekla: „U redu, pošto – upravo sam htela da pišem o tome u svojoj knjizi i onda da je kupite, ali samo ću vam reći besplatno." Počela je govoreći o svojoj ljubavi prema Kardašijanovima i navela da Kanje, kada su se prvi put upoznali, nije uradio ništa previše "tako", piše Her.

„Jedino što je uradio je da je promenio ime u pesmi i rekao: „Vrati mi se, Kimberli. To je zaista bila jedina stvar vezana za nju kada smo se sreli."

„Ali sećam se da sam samo kao, uf, on mi je slao poruke, nisam baš odgovarala. Bilo mi je kao da zaista ne želim ponovo da razgovaram sa ovom slavnom ličnošću. Znate na šta mislim? Nikada ništa ne proizlazi iz toga. Nekako su dosadne. Nisu onakve kakve mislite da će biti. Ali on je nastavio i nastavio i bio je kao da imate lošu etiketu poruka, a ja sam rekla: O moj Bože, Kanye viče na mene. Šta da radim?"

 | Author: printscreen/youtube/canva printscreen/youtube/canva

„Ali onda sam pomislila: 'O moj Bože, možda mogu da ga skinem sa Kiminog slučaja.' Možda mogu da mu odvratim pažnju, samo da ga nateram da me zavoli i znala sam da ako neko može to da uradi, to sam ja, jer kada se odlučim na nešto, ja to i uradim."

„I reći ću da tog meseca koji smo proveli zajedno, on pre svega nije bio na Twitteru. Nije bio ni na jednom obliku društvenih medija. Nije čak ni pričao o svojoj vezi. Razgovarali smo samo o odeći i čudnim idejama i planovima za budućnost i našim nadama i snovima za detinjstvo i obrazovanje. I bilo je zaista lepo, ljudi."

Džulija je rekla da je, kada je ponovo počeo da tvituje, rekla da neće ostati tu i da se samo "zavaravala" ako je pomislila da može da mu pomogne.

Tvoja reakcija?