Bez srama 50 pregleda 23. Novembar 2022.

Kendall Jenner i Devin Booker su navodno raskinuli!

Doug Peters/Matt Krohn/PA/Reuters/Pixsell

Stvari su navodno gotove za Kendal Džener i Devina Bukera. Prema izveštajima, oni su raskinuli u oktobru, krijući svoj novi status do 21. novembra

Naravno, pitate se koji je razlog njihovog razlaza?

Na sreću, ne izgleda kao da postoji konkretan razlog ili svađa - samo dvoje zauzetih ljudi koji su želeli da se fokusiraju na svoju karijeru, a ne na svoju vezu.

„Oboje trenutno imaju neverovatno zauzet raspored svojih karijera i odlučili su da to postanu prioritet“, rekao je izvor za People o raskidu Kendall i Devina 21. novembra. Drugi insajder je objasnio da nije bilo loše krvi. „Oni imaju puno ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i žele sve najbolje jedno drugom."

Duo je počeo da izlazi u aprilu 2020. - ili su barem tada počele da ih prate glasine o vezi. Nakon što su Kendall i Booker primećeni na putovanju u Sedoni, definitivno je izgledalo kao da ima romantike između njih. Međutim, u to vreme, jedan izvor je rekao da to nije ništa drugo do prijateljstvo. „Devin je prijatelj“, tvrdi insajder, ali smo svi znali da nije tako...

Tadašnji par nije postao zvaničan i javan sve do februara 2021. Stvari su izgledale glatko neko vreme pre nego što su počele glasine o raskidu u junu 2022. U to vreme, kružile su glsine da „Kendal i Devin su nedavno naišli na težak period i razdvojeni su oko nedelju i po."

Izvor je tvrdio: "Kada su se vratili [sa venčanja Travisa Barkera i Kortni Kardašijan], počeli su da se osećaju kao da nisu usklađeni i shvatili su da imaju veoma različite stilove života." Međutim, samo nekoliko dana kasnije, primećeni su u Bridžhemptonu, kako izgledaju kao da se ništa nije desilo, piše Elite Daily. 

Dakle, postoji šansa da bi i ovaj put mogli da preokrenu glasine. Samo što ovog puta postoji jos sočniji trač a to je da je Kendall otišla na koncert svog bivšeg dečka Harija Stajlsa 14. novembra, a prema rečima obožavatelja, on joj je dao poljubac tokom nastupa.

 | Author: canva canva

Tvoja reakcija?