Bez srama 976 pregleda 04. Februar 2023.

Koji je tvoj najsrećniji dan u februaru prema horoskopu?

canva

Kaže se: "Kada odlaziš, ne ruši motove za sobom jer ćeš možda poželeti da se vratiš"... Ipak, nekada moramo da spalimo sve mostove i sve što nas povezuje sa prošlošću kako bismo kremuli dalje, a stelijum u Ovnu će tokom ovog meseca upravo za to biti zadužen

Zaista može biti teško da se od nekoga ili nečega oprostimo, ali zarad sopstevene sreće i napretka, nekada moramo da presečemo. Bez obzira što čvrsto želimo neke ljude na svom životnom putovanju, moramo da naučimo da se nosimo sa činjenicom da nije svakome mesto uz nas tokom čitavog života. Neki gubici su zapravo dobici, a toga postajemo svesni tekkasnije kada sa određenevremenske distance sagledamo situaciju. 

Sedenje skrštenih ruku da nas sreća sama pronađe nam neće mnogo pomoći jer prilike možemo da napravimo sami i da ih adekvatno iskoristimo. Stelijum u Ovnu će nas upravo nagnati da krenemo u nove pobede, dok će energija Riba krajem meseca omogućiti da u sve to uključimo i osećanja, javlja YourTango.

Najsrećniji dani u februaru za svaki horoskopski znak:

Ovan: sreda, 22. februar

via GIPHY

Ovog meseca se pripremite na velike promene u svom životu. U astrologiji stelijum predstavlja skup planeta u jednom znaku, a ovog meseca baš vi dominirate! Krajem meseca će Jupiter ući u vaš život uzdižući vas i pomažući vam da napredujete, a ovakva situacija će se nastaviti do maja.

Bik: subota, 11. februar

via GIPHY

Merkur je planeta misli i komunikacije pa je samim tim i gospodar uma te vlada mnogim aspektima života. Ona ovog meseca prelazi u Vodoliju pa će aktivirati vaš sektor karijere i tako možete očekivati napredak ili unapređenje na poslu. Sigurno je da ćete ovog meseca postići uspeh za kojim toliko težite!

Blizanci: subota, 11. februar

via GIPHY

Vreme je da se posvetite onome za šta ste prizvani i prestanete da tražite izgovore. Ovog meseca imate priliku koja se ne propušta, a tiče se velike sreće i strasti. Možete da očekujete i neko iznenadno putovanje, ali i uspeh na putu obrazovanja.

Rak: ponedeljak, 20. februar

via GIPHY

Venera jeste boginja ljubavi, ali ona upravlja i finansijama. Sredinom meseca će Venera ući u Ovna pa ćete imati dobar finansijski podstica. Ovan će upravljati vašim finansijama, pa nije isključeno ni preseljenje zbog posla, a tako ćete napustiti zonu komfora u kojoj se nalazite već neko vreme. 

Lav: ponedeljak, 20. februar

via GIPHY

Energija Ovna će uticati na vaš porodični život i putovanja. Vaša sreća leži u tome da se prepustite novim iskustvima, a Venera koja koja prelazi u ovaj vatreni znak ovog meseca daće vam strast i motivaciju. Nemojte zbog nekih stvari iz prošlosti dozvoliti da izgubite priliku.

Devica: ponedeljak, 27. februar

via GIPHY

Krajem meseca dobićete veliku lekciju kada je karijera u pitanju jer energija Blizanca upravlja vašim profesionalnim životom. Oko vas će se stvoriti dinamika koja će vam omogućiti da napokon uzmete život u svoje ruke i oslobodite se onoga što vam crpi energiju.

Vaga: ponedeljak, 27. februar

via GIPHY

Prva četvrt meseca u Blizancima aktiviraće najsrećniji aspekt vašeg života pa ćete se osetiti poletno na romantičnom planu. Možda ćete dobiti priliku da rešite neke probleme iz prošlosti, kako biste još više sazreli za ono što vas očekuje.

Škorpija: četvrtak, 16. februar

via GIPHY

Palada je asteroid koji koji predstavlja mudrost i bitku koju ponekada morate voditi kako biste došli do cilja. Palas u Raku predstavlja emocionalniog ratnika tako da vas očekuje borba sa osećanjima, ali ne bojte se da zatvorite vrata svojoj prošlosti jer vas očekuju velike i lepe promene. Znate kako kažu, kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore!

Strelac: nedelja, 5. februar

via GIPHY

Pun Mesec u Lavu će ovog meseca aktivirati vaše polje sreće. Oovo je vreme za završetak, za stvaranje punog kruga pa se ne bojte da zaključite i završite neke veze i skinete "okove" koji vas stežu. Vaša sreća je u vama samima i ne bojte se da duboko zavirite kako bi ona isplivala na površinu!

Jarac: ponedeljak, 27. februar

via GIPHY

Obratite pažnju na svoje zdravlje. Prva četvrt meseca se javlja u Blizancima pa će uticati na opšte blagostanje kada ste vi u pitanju- budite iskreni prema sebi i prihvatite ono što vas koči. Na taj način ćete dobiti dodatnu snagu za ostvarenje svojih želja. Temelj vašeg života nalazi se u fizičkom, emocionalnom i mentalnom zdravlju pa se ne libite da se borite za njega.

Vodolija: ponedeljak, 20. februar

via GIPHY

Vi ćete ostvariti novi način zarade i upravljanja finansijama, a kako Saturn prelazi u Ribe tokom marta, očekujte velike novčane dobitke. Ribe će vam pomoći da naučite da cenite one koji su deo vašeg života, ali i da obratite pažnju na sopstvene finansije. 

Ribe: sreda, 22. februar

via GIPHY

Za vas će ovog meseca početi samo vaša godina i dajte sve od sebe da je iskoristite! Do kraja meseca će stelijum biti u Ovnu što će vam omogućiti i blagostanje na novčanom planu. Ove godine dostići čete dugoočekivanu stabilnost za kojom težite pa ćete ostvariti i mnoge snove na koje ste zaboravili. Uživajte, vaše vreme tek dolazi!

Tvoja reakcija?