Bez srama 2119 pregleda 01. April 2023.

Kortni 'srušila' internet OVOM kontroverznom fotografijom

printscreen/intagram/canva

U ponedeljak, 27. marta, Kourtney je podelila fotografiju sa svojih 216 miliona pratilaca. Snimci su uključivali rijaliti zvezdu koja pozira u raznim odevnim kombinacijama, uključujući trenirke i sjajnu srebrnu kombinaciju. Međutim, jedna fotografija nije bila jasna pratiocima, a to su tanjiri sa hranom u kupatilu

Na fotografiji se vidi kupka sa mehurićima okružena tanjirima grickalica i punim obrocima. Tu su tanjiri sa piletinom, jagode, makarone i velika činija voća. Pored toga, po podu su razbacane boce šampanjca, ali, možda najstrašnija stvar od svega je hamburger i pomfrit koji se nalaze na dasci toaleta.

 | Author: printscreen/intagram/canva printscreen/intagram/canva

Nije iznenađujuće, ova bizarna lokacija za obrok navela je mnoge da komentarišu njenu odluku da jede hranu u kupatilu.

Hrana u kupatilu nije potez“, napisao je jedan pratilac na Instagramu. „Hrana u toaletu 😮 to je gadno“, prokomentarisao je drugi. Treći je rekao da je hrana u toaletu "divlja", dok je četvrta osoba rekla: "Ta scena u kupatilu je ono od čega se prave noćne more".

U međuvremenu, neko je izneo veoma valjanu tačku braneći Kortnin izbor da jede u kupatilu. Napisali su: „Ljudi komentarišu hranu u kupatilu, ali ti poneseš svoj telefon u kupatilo i onda ga staviš za sto i slikaš hranu… ista stvar. Pusti Kortni da živi!

Drugi je priznao da su je okej sa hranom na podu, ali toaletna hrana je tamo gde se završava: „Izgleda sjajno osim tanjira i pića na poklopcu toaletne daske“.

Šta vi mislite, da li biste se počastili ovako ili vam je jednostavno gadno?

Tvoja reakcija?