Bez srama 64 pregleda 14. Novembar 2022.

Kris Evans ima novu devojku?

canva

Kris Evans je navodno u vezi sa Albom Baptistom...

Kris Evans je navodno zauzet. Samo nekoliko dana nakon što je Evans proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svetu, PopBuzz javlja da Evans izlazi sa glumicom Albom Baptistom „više od godinu dana i to je ozbiljno“. Izvor je dodao da su "zaljubljeni i da Kris nikada nije bio srećniji. Njegova porodica i prijatelji je obožavaju". Predstavnici Evansa i Baptiste nisu dali komentar.

Glasine o vezi para kruže mesecima. Obožavaoci su primetili da je Baptista pratila Krisa i nekoliko članova njegove porodice na Instagramu još 2021. godine, a nedavno je ulje na vatru dolio post za Noć veštica. Evans je 31. oktobra podelio objavu dve bundeve na Instagramu, a fanovi su primetili da su bundeve identične paru izrezbarenih bundeva koje je Baptista prethodno postavila kao svoju sliku profila na Instagramu. Fanovi su takođe primetili da je Evans lajkovao jednu od Baptistinih objava na Instagramu samo nekoliko minuta nakon što je podeljena.

Evans, najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike, godinama je povezivan sa brojnim ženama. Zvezda "Sivog čoveka" bio je u vezi sa Minkom Keli davne 2006. godine, a takođe je izlazio sa Dženi Slejt od 2016.-2018.

O Baptistinoj istoriji zabavljanja se ne zna mnogo, ali ona je glumila u brojnim portugalskim filmovima i nedavno se pojavila u „Ratnici kaluđerica“ na Netfliksu u svom debiju na engleskom jeziku.

Šta vi mislite, da li su ovo samo prazne priče ili istina?

Tvoja reakcija?