Bez srama 307 pregleda 13. Jun 2023.

Kupila je sako u second handu i gorko se pokajala!

canva

Second hand prodavnice su u svetu popularne već dugi niz godina jer ljudi na ovaj način štede i kupuju brendiranu garderobu po niskim cenama, a mogu i da je prerade po svom ukusu. Već par godina, ove prodavnice su zaživele i kod nas, a u njima se prodaje sve: od kućnog tekstila do donjeg veša. Međutim, jedna žena imala je jezivo iskustvo nakon što je kupila sako u second handu

Ako redovno posećujete second hand prodavnice i pazarite u njima, siguno se dogodilo da pronađete nešto povoljno što vam se dopada, a da naiđete na fleku, rupicu ili neki papirić u džepu. JoAnn je sa svojim partnerom otišla u šoping i kupila crveni sako sa cvetovima. Bila je oduševljena, ali u povratku je naišla na nešto jezivo. 

via GIPHY

Naime, dok su se ona i Skot, njen momak, vraćali kući, ona je pronašla poruku u unutrašnjosti sakoa od prethodnog vlasnika, a koja je glasila "jednostavno":

"Sahranite me u ovom crvenom sakou."

Skot je podelio ovaj bizaran događaj na Fejsbuku objavivši sliku svoje devojke u sakou. Jasno je da porodica bivše vlasnice sakoa nije bila upoznata sa željom pokojnice pa je ovaj sako prodala ili donirala.

 | Author: facebook/printscreen facebook/printscreen

Kada je prvi put postavljema, ova objava je imala stotine lajkova, komentara i šerova.

"Nadam se da je sahranjena u nečemu jednako lepom kao što je ovaj sako", napisala je jedna žena.

"Tužno... Njena porodica ovo verovatno nikada nije videla...", dodala je druga.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su rekli da nikada više ni obukli ovaj sako kada bi rponašli u njemu ovakvu poruku.

"Ako ćeš zadržati ovaj sako, očisti sve "duhove" iz njega", savetovao je jedan korisnik.

 | Author: canva canva

"To je tako jezivo, ne bih ovo više nosila...", dodala je jedna devojka.

Neki su, pak, smatrali da je pokojnica trebalo da zakači poruku na neko vidljivije mesto kao što je spoljašnja strana sakoa. Ipak, nismo u situaciji da vratimo vreme kako bismo promenili postupak vlasnice ili JoAnn, ali pitamo se: šta bismo mi uradili danaiđemo na nešto slično?

Tvoja reakcija?