Bez srama 133 pregleda 03. Jun 2023.

'Lažnim venčanjem sam htela da vratim bivšeg...'

canva

Mnogo puta smo čuli ili gledali u filmovima da su žene spremne na svašta kako bi vratile svoje bivše partnere, pa ih neretko provociraju svojim objavama na društvenim mrežama ne bi li im se javili i započeli ponovnu komunikaciju. Jednostavno, sve i da ne želimo da ih vratimo, nekada nam je potrebno da se osetimo moćno nakon raskida, a jedna dama je imala veoma originalnu ideju

Videli smo razne obrađene fotografije saobraćajnih nesreća, lažne momke i objave gde se vide samo infuzije, ali ova žena je otišla korak dalje- ona je organizovala lažno votografisanje venčanja kako bi osvojila pažnju svog bivšeg dečka. 

Međutim, najgore od svega je to što je pored njenog truda njegova reakcija izostala. Ne da se nisu pomirili već ni na koji način nije stupila u kontakt sa njim kada je objavila ove fotografije!

 | Author: tiktok/canva tiktok/canva

Ona je, naime, objavila story u kome je napravila video kompilaciju svojih venčanih fotografija. Sve je na njima izgledalo isuviše realno. Mlada je pozirala na predivnim mestima u raskošnoj haljini i pokrivena velom, a na nekim fotografijama se pojavljuje i lažni mladoženja. Takođe, na nekim fotografijama se nalazi mlada sa konjem čime je verovatno htela da pokaže svu raskoš svog "velikog dana". 

@dieschaklin Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 #fyp #sundayroutine#styleinspo #dayinmylife #foryou #godblessme #godhelpme ♬ Insane - Summer Walker

Nakon ovoga, "mlada" je objavila i fotografije na svom profilu u nadi da će se njen bivši  oglasiti.

Ljudi koji su ovo videli su se našli u neverici jer su fotografije tako "stvarne" da neki smatraju da je nemoguće da je sve to laž! 

"Nema šanse! Ovo izgleda predobro da bi bilo laž", napisala je jedna korisnica. 

"Šta bi rekla da ti se bivši javio? Kakav ti je bio plan uopšte?" pitala je jedna znatiželjna devojka.

 | Author: canva canva

"Ja sam ovo stvarno uradila. Moj bivši me je "zaustavio" u nameri da se lažno venčam i zaprosio me", pohvalila se jedna devojka dodavši da je svetu potrebno više ovakvih žena.

"Moja toksična osobina je da u ovome ne vidim ništa loše", iskreno je dodao jedan korisnik.

Šta vi mislite, da li je umesto svega ovoga mogla samo da pošalje poruku svom bivšem ili je ipak potrebno malo teatralnosti u svemu?

Tvoja reakcija?