Bez srama 31 pregleda 04. Decembar 2022.

Lindsay Lohan ne želi da glumi u mjuziklu 'Mean Girls'

printscreen/canva

Već skoro dve decenije, fanovi filma "Mean Girls" su gajili nadu da će dobiti neku vrstu nastavka legendarne komedije iz 2004. godine, ali Lindsay Lohan ne pristaje osim ako ideja nije "prava"

Iako je Lindsay godinama govorila da želi da napravi nastavak, ona je pojasnila da je ne zanimaju određene interpretacije Kedi Heron. Naime, Lindsay Lohan ne želi da radi mjuzikl Mean Girls koji je trenutno u razvoju, ali možda će razmotriti još jednu ideju koju njena bivša koleginica Amanda Seyfried ima da vrati "Plastics".

via GIPHY

Amanda i Lindsay su pričale o tome kako bi mogla izgledati budućnost Mean Girls u prilogu od 30. novembra za Interviev Magazine. Kada je Sejfrid spomenuo da se ponovno okupljanje za nastavak čini malo verovatnim, Lohan je spomenula filmski mjuzikl Mean Girls koji je trenutno u produkciji, ali je rekla da ne bi želela da bude u tome, prenosi Elite Daily.

Film o kom njih dve govore nije zapravo nastavak Mean Girls, već filmska adaptacija hit mjuzikla "Mean Girls", koji je debitovao na Brodveju 2018. U veoma zbunjujućem obrtu, producenti mjuzikla najavili su početkom 2020. da će scenska predstava biti adaptirana u film. Sam mjuzikl ima skoro isti zaplet kao i "Mean Girls" iz 2004. godine, ali dodaje tone privlačnih originalnih pesama i plesa u miks.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Iako njih dve nisu zainteresovane da se pridruže mjuziklu kao filmu, možda bi nekada skočile na scenu za poseban nastup. Barem, to je Amandin idealan način da ponovo okupi glumačku ekipu Mean Girls.

„Ubila bih da odradim samo jednu nedelju, da svi igramo sopstvene uloge u "Mean Girls" na Brodveju“, rekla je u intervjuu

Dok koncept pravog nastavka Mean Girls ostaje misteriozan kao i uvek, Amanda je završila stvari obećanjem.

„Tina je zauzeta. Ona će se snaći“, rekla je ona, dodajući da je glumačka ekipa još uvek povezana. „Slušajte, svi smo mi deo svetova jedni drugih, sviđalo nam se to ili ne.

Tvoja reakcija?