Bez srama 114 pregleda 07. Mart 2023.

Luk Blek o Evroviziji: 'To je UŽAS i TREŠ'?!

instagram/canva

Luk Blek, momak koji je nakon sabiranja glasova publike i žirija osovjio pobedu i plasman na Evroviziji na kojoj će svojom pesmom "Samo mi se spava" predstavljati Srbiju, pre par godina nije imao tako lepe reči o ovom takmičenju

Kako piše Kurir, Luka Ivanović, poznatiji pod imenom Luk Blek, pojavio se na snimku koji kruži društvenim mrežama, a na kome govori sledeće:

"Ne volim to da gledam, to mi je užas, mrzite me slobodno. Meni je to treš."

Ipak, kako se sa godinama menjaju neki naši stavovi i uverenja, izgleda da je i ovaj momak doživeo katarzu čim se pojavio na ovogodišnjem takmičenju i odneo pobedu. 

Pre finala, Ivanović je pričao o svom rodnom gradu Čačku. On se tada našalio rekavši da će pokušati da dovede Evroviziju u svoj rodni grad i to u dom kulture. Tada je objasnio i svoj stav o Evroviziji:

" Nisam nazvao "Pesmu za Evroviziju" smećem. Nazvao sam možda nešto što kao umetnik koji nije deo srpske kulture, meni u tom trenutku, sa tim mozgom u toku pandemije, je sve bilo treš. Ali sam i ranije pričao da je Evrovizija fenomenalna. Sad se i nacionalni izbor popravio, možda još više ako mene izaberu - rekao je on.

Govorio je i o tome da za njega granice ne postoje kada je pobeda u Engleskoj na Eurosongu u pitanju. šta je pod ovim podrazumevao, ostaje nam da vidimo u budućnosti.

Tvoja reakcija?