Bez srama 493 pregleda 08. Mart 2023.

Luke Black objavio ŠOK snimak sa Leom Stanković

printscreen/canva

Video snimak koji je objavio Luk Blek, predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, u kom se pojavljuje sa svojom najboljom drugaricom, izazvao je kontroverzu i privukao veliku pažnju javnosti, posebno u ovom trenutku

Luk Blek je u prošlosti objavio snimak sa svojom najboljom prijateljicom i influenserkom Leom Stanković, koji je izazvao dosta pažnje i komentara na društvenim mrežama.

@lukeblack.official @Lea Stankovic 🤣 #lukeblack #leastankovic #pze23 #samomisespava #eurovision #srbija ♬ original sound - Luke Black

U opisu snimka, koji se sada širi na TikToku, napisano je: "Kad čitamo hejt komentare da sam gej", a na snimku se vidi kako se njih dvoje približavaju da se poljube, a zatim Luk na engleskom kaže: "Ja sam gej".

Nakon što je Luka izgovorio ovu rečenicu, oboje su se smejali, ali nije jasno da li je to bilo zato što je to bila šala ili zato što su se stvarno zabavljali. Podsetimo se da je Luk Blek pobedio na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju ove godine u Liverpulu sa svojom pesmom "Samo mi se spava".

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Mladić koji je u Srbiji privukao veliku pažnju javnosti, Luka, iako je popularan, još uvek nije dovoljno poznat da bi apsolutno svi znali ko je on. On se bavi autorskom muzikom od 2005. godine, a već sa 12 godina je počeo da piše tekstove. Kada je napunio 16 godina, počeo je da komponuje muziku i piše aranžmane.

Pored svog muzičkog rada, koji je definitivno autentičan, trudi se da ga prati i sa drugačijim izgledom.

Šta vi mislite o njemu i njegovim numerama?

Tvoja reakcija?