Bez srama 64 pregleda 27. Decembar 2022.

Majka je isplanirala spavanje pod šatorom za Božić

canva

Predstojeće praznike će dobar deo ljudi iskoristiti da provede vreme sa porodicom i rođacima. To je vreme ispunjeno ljubavlju, nežnošću i toplinom. Ali kada dođe vreme za spavanje, u kući punoj gostiju zaista može biti pravi izazov da sve smestite u krevet. Međutim, da li ste razmišljali da na Božić spavate pod šatorom? Niste? Ukoliko vam ova ideja zvuči suludo, samo nastavite da čitate...

Naime, jedna tinejdžerka je podelila nesvakidašnju priču na Redditu i pokrenula kavinu komentara. Ova osamnaestogodišnjakinja je ispričala da je da su nju, njenu sestru i još dvojicu braće odgajili otac i maćeha jer njihova majka živi u Zapadnoj Evropi sa svojim suprugom.  Majka je odlučila da za Božić okupi svoje četvoro dece od kojih je ova tinejdžerka najmlađa i ponudila da im plati vize i put.

Kada se poveo razgovor na temu prenoćišta, majka je rekla da će napumpati dušeke, a da će neke smestiti u gostinsku sobu i tako ih uverila da ima dovoljno mesta za sve, s obzirom da troje starije dece imaju supružnike. 

Ipak, brat ove tinejdžerke joj je izneo pravi plan njihove majke rekavši da je ona za svoju ćerku pripremila šator kako bi spavala napolju. Isprva je mislila da je šala u pitanju, ali kada je pitala majku o tome, ispostavilo se da brat govori istinu. Devojka je pitala majku da li postoji mogućnost da spava u dnevnoj sobi na kauču na šta joj je majka odgovorila da  njen novi suprug voli do kasno da gleda TV pa bi mu ona spavanjem u toj sobi predstavljala „smetnju“.  Devojka je rekla da ukoliko treba da spava napolju, majka ne treba ni da očekuje njen dolazak što je izazvalo njenu sestru i braću da je osude jer smatraju da drami ni oko čega. Tinejdžerka se na ovaj problem požalila i ocu koji je „izgoreo od besa“ i ozbiljno se posvađao sa bivšom ženom te je ovo još više uznemirilo ostatak porodice.

 

Tinejdžerka je u komentarima uglavnom dobijala reči podrške, pa je YourTangp izdvojio samo neke od njih:

„Činjenica da je Vaš očuh koji želi da gleda televiziju noću važniji od toga da možete da spavate unutra, govori Vam tačno gde se nalazite na listi prioriteta svoje majke“,  istakao je jedan korisnik.

„Da sam na Vašem mestu, samo bih ostao pored svog tate rekavši svima da je odluka doneta i  da više ne želim da pričam o tome“, podelio je drugi korisnik.

Šta vi mislite, ko je ovde u pravu? Da li je u pravu majka koja radije bira da njen muž u miru gleda televiziju ili pak ćerka koja ne želi da spava napolju tokom zime, procenite sami... Ostavljamo vas da razmišljate.

Tvoja reakcija?