Bez srama 96 pregleda 15. Novembar 2022.

Mili Bobi Braun kaže da više ne veruje da je zemlja ravna

pixsell/canva

Mili Bobi Braun je 2018. postala viralna nakon što je rekla da misli da je Zemlja ravna ploča, ali izgleda da se to sada promenilo

Mili Bobi Braun je otkrila da više ne veruje da je Zemlja ravna nakon što je prethodno rekla da je ravnozemljašica.

Još 2018. godine, Mili Bobi Braun, koja je tada imala samo 14 godina, šokirala je internet nakon što je na Instagram lajvu rekla da misli da je zemlja ravna. Mili je objasnila da je gledala video o teoriji zavere Šejna Dosona i rekla:

"Ljudi, ima toliko činjenica da je to paušalno. Razmislite o tome! Mislim da sam ja, kako to zovu?... Mislim da to zovu? ravnozemljaš“.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Mili, koja sada ima 18 godina, uživo se obratila Instagramu i potvrdila da više nije ravnozemljašica.

Učestvujući u popularnom trendu detektora laži Vaniti Fair-a, oni su je obavestili da je sa 14 godina rekla na Instagram lajvu da je Zemlja ravna. Kao odgovor, Mili je rekla "Nažalost, jesam." Na pitanje da li i dalje veruje, Mili je odgovorila „ne“, a ispitivač iza testa detektora laži potvrdio je da je Mili govorila istinu, piše PopBuzz.

Međutim, Mili je tada dodala: „Iako nikada nisam videla... znaš kada si u avionu, ponekad možeš da je vidiš, krivinu? To još nisam videla.“ Dolazeći u pomoć Mili, ispitivač je rekao: "Videli ste satelitske slike, zar ne?" Uzimajući u obzir njegovu poentu, Mili je rekla: "Jesam. Hvala Judd."

Da li se vi slažete sa Millie?

Tvoja reakcija?