Bez srama 383 pregleda 01. Avgust 2023.

'Mislila sam da se šali kada mi je rekla ime svog deteta...'

canva

Sigurno vam se dešavalo da trudnicu pitate kako će se zvati njena beba, a kada vam ona odgovori vi pomislite da se šali jer vam se ime ne dopada. Pa, sve i da je tako, imamo prava da nam se nešto sviđa ili ne kao što i roditelji po svom ukusu biraju ime za svoje dete, ali kako stvari stoje kada neko vama blizak da "zabranjeno" ime detetu, saznali smo pre par dana

Jedna žena je na Redditu podelila svoju ispovest u kojoj se požalila na svoju sestru. Naime, nejna sestra je skrivala ime svog deteta tokom cele trudnoće, a kada se porodila, rekla je da se devojčica zove Teodora. I ništa tu ne bi bilo tako čudno da ovo ime nije samo "na papiru", a da pravo ime deteta ima drugačiju simboliku.

Naime, novopečena tetka je nekoliko godina ranije imala blizanačku trudnoću, ali pošto je nešto krenulo po zlu, preživeo je samo njen sin Henri, dok je devojčica koju je nazvala Dafne na žalost preminula. Ona se neprijatno iznenadila kada je nakon sestrinog porođaja otišla da vidi bebu i zatekla svog oca kako pravi kutiju za igračke na kojoj je pisalo "Dafne". Kada je pitala o čemu se radi, rečeno joj je da se dete samo na papiru zove Teodora, a da je u stvarnosti njeno ime Dafne.

 | Author: canva canva

"Niko neće koristiti njeno puno ime već samo njen nadimak. Cela moja porodica je znala za ovo i podržala je moju sestru", rekla je ova žena.

Kako to obično biva, ona se žestoko posvađala sa sestrom koja joj je okrutno rekla da joj se ime Dafne dopalo još na sahrani njene bebe. Cela porodica je stala na stranu porodilje i osuđivali su ženu koja je izgubila dete, praveći se da ne razumeju zašto je toliko uznemirena.

 | Author: canva canva

Ipak, ova žena ne misli da je uradila nešto loše. Rekla je da porodica želi da joj se izvini za "ispad", ali da ona svakako planira da se distancira od njih i da prekine svaki kontakt, piše Her.

Tvoja reakcija?