Bez srama 91 pregleda 09. Jul 2023.

Mlada sprečila oca da je prati do oltara...

canva

Mlada je odbila da dozvoli svom tati da je prošeta niz prolaz na njenom venčanju, a on sada odbija da plati za njen veliki dan. Tata je progovorio o iskušenju u nedavnoj objavi na Redditu i svi su zadivljeni koliko je iskren.

Tata je objasnio da njegova 19-godišnja ćerka ne želi da je vodi do oltara na njenom venčanju. Rekla mu je da ne veruje u tradiciju, što je potpuno pošteno. Roditeljima je objasnila da je ne "poseduju" pa "nemaju pravo da je daju".

Tata je priznao da je bio povređen kada im je to rekla jer su „dali sve od sebe da joj obezbedimo divan život“.

via GIPHY

"Poštujem njene izbore, ali osećam da potpuno zanemaruje naša osećanja. Kao odgovor, rekao sam joj da ako se tako oseća, onda neću platiti njeno venčanje", rekao je on.

Tata se složio da on ne "poseduje" svoju ćerku, ali i da joj "ne duguje potpuno finansirano venčanje". „Ona može da plati svoje venčanje ako insistira na ovom stavu“, rekao je on. "Imala je sve prilike u životu do sada, a isključiti nas iz ovog dana je pljuvanje u lice. To je odbijanje svega što smo uradili za nju, žrtvovali za nju, dali joj. To je sebično."

Celu raspravu možete pročitati na Redditu.

Šta vi mislite, da li je tata pošten? Možda ipak treba da se pomiri sa tim i prihvati da njegova ćerka ne treba da sledi tradiciju?

Tvoja reakcija?