Bez srama 211 pregleda 28. Januar 2023.

Mladi milioner razljutio internet svojim izjavama!

youtube/canva

Sebastian Ghiorghiu, 24- godišnjak, do sad je promenio već nekoliko automobila, a do svoje 19- te godine promenio ih čak šest. Ovaj momak odlučio je da bude bogat i u tome ima uspeha, ali neke njegove tvrdnje zaista su šokirale i negativno iznenadile javnost

 | Author: youtube/canva youtube/canva

Naime, u jednom svom podkastu, Sebastian je sumu od 200 000 dolara nazvao "samo malom promenom" tvrdivši da svaki muškarac u svojim svadesetim već treba da ima sopstveni lamborghini. 

Ovaj momak čiji su roditelji emigrirali u SAD iz Rumunije 80- tih godina prošlog veka, naveo je da je zaradio već 8 miliona za šest godina bavivši se različitim poslovima: osnovao je Google oglasnu agenciju, pravio snimke za Youtube... Takođe, on ima 825 pratilaca, a Daily Mail piše da je dodatno zaradio uz pomoć svojih "dropshipping" kompanija koje funkcionišu tako što njihovi predstavnici posreduju između firmi i kupaca prihvatajući porudžbine bez zaliha i korišćenja proizvoda. 

Snimak koji je razbesneo javnost ove nedelje je postao viralan, a reč je o delu iz Sebastianovog podkasta koji je osvanuo na Twitteru u kome govori kako bi svaki momak trebalo da može da priušti sebi sportski automobil. U kilpu koji je ubrzo sakupio preko 2.4 miliona pregleda, Sebastian kaže da ukoliko ste muškarac u dvadesetim godinama i nemate Lamborghini, trebalo bi ozbiljno da se zamislite. Za njega, 200 000 dolara je samo jedna promena, a smatra da za razliku od starijih generacija, danas možemo zarađivati mnogo više samo jednim klikom. 

Nema potrebe da govorimo o tome na koliko je osuda naišao ovaj snimak, a ljudi su se u komentarima zaista zgražavali.  "Uh, povratiću od ovog snimka", "Zašto se toga ranije nisam setio, sada sve izgleda jednostavno", "Sviđa mi se što je njegov najveći uspeh da ima Lmorghini", samo su neki od komentara na Sebastianovu izjavu.

Međutim, ni on nije ostao imun pa je žustro odgovorio poručivši hejterima, između ostalog, da "već jednom odrastu".

Ovaj momak je prošle gofine otpočeo svoju "Youtube karijeru" rekavši tada da je oduvek sanjao o bogatstvu, a počeo je tako što je radio u KFC- u i autoperionici još u srednjoj školi. Njegova prvobitna zamisao bila je da postane neurohirurg, a onda je napustio koledž kako bi postao agent za nekretnine. Njegova deviza je: "Želim da budem bogat i da ne radim", a znamo koljiko je posao neurohirurga zahtevan i odgovoran. 

Šta vi imate da kažete na konto Sebastianovih tvrdnji? Da li je u pravu ili ne?

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?