Bez srama 209 pregleda 02. Jul 2023.

Mladin čudan zahtev na venčanju: neki su je odbili...

canva

Poslednjih godina venčanja su pod ogromnim opterećenjem, što zbog smislenih, što zbog bizarnih stvari kojima se mladenci opterećuju. Od toga ko će im biti kumovi preko izbora sale pa sve do čudnih zahteva poput stajanja u reci tokom ceremonije, moramo priznati da baš svašta padne na nejaka pleća mladenaca koji treba da zakorače tog dana u novi život

Ipak, priznajmo, ni gostima nije baš uvek lako. Neki su opterećeni koji poklon treba da ponesu, drugi razmišljaju kako da se obuku dok je trećima najvažnije da se ne obrukaju i daruju mladencima prigodnu sumu novca.

Jedan momak se na Redditu požalio na neobično iskustvo koje je doživeo na venčanju svog brata. Naime, njegova snaja je od gostiju tražila da svi do jednog stoje u vodi do kolena dok se čin građanskog venčanja ne obavi. On je priznao da su fotografije sa venčanaj izgledale nestvarno dobro, ali stajati u reci u svečanom odelu je za njega bilo nedopustivo, prenosi Your Tango.

 | Author: canva canva

Iako je njegovo objašnjenje potpuno razumljivo, ipak nije naišao na odobravanje od strane mladenaca. On objašnjava da je zahtev mlade bio u neku ruku i opasan jer su svatovi različite visine pa bi za neke to možda bilo i ugrožavajuće. Jedini ustupak napravljen je za decu i to onu malu koja su imala prava da stoje u vodi do gležnjeva.  Svi svatovi morali su odavde da posmatraju venčanje, a ovaj momak se zapitao šta se dešava sa njegovom snajom i njenim besmislenim zahtevom.

On je odbio da skine cipele i podigne pantalone do kolena, a njegovo odbijanje naišlo je na osudu. Naime, mladenci nisu želeli da započnu ceremoniju dok svi ne budu u vodi.  Došlo je do rasprave, a umesto da se lepo provede na svadbi svog brata, ovaj gost se osećao odbačenim jer nije želeo da ispuni bizaran zahtev svoje snaje. Čitava familija je ljutga na njega jer je bio jedini gost koji nije bio u vodi tokom venčanja. 

 | Author: canva canva

Mesto gde je pronašao podršku za svoje negodovanje bilo je na Redditu gde su apsolutno svi stali na njegovu stranu. Neki su bili stava da je reka puna neobičnih stvorenja koja mogu da izazovu smrt, neki su govorili da je mlada potpuno "poludela" dok su neki bili sigurni da je ovaj par želeo da njihova svadba završi u novinama pod naslovom "Ne pokušavajte ovo kod kuće".

Tvoja reakcija?