Bez srama 258 pregleda 23. April 2023.

Moguće je: Položila je vozački ispit iz 960. puta!

canva

Niko od nas ne voli da gubi, ali ponekad kada se porazi samo nižu jedan za drugim, poželimo da "dignemo ruke od svega" i odustanemo jer mislimo da više nema šanse da se borimo. Da je tako mislila i ova 69- godišnjakinja iz Južne Koreje, nikada ne bi položila vozački ispit

U aprilu 2015. godine,ova žena je prvi put polagala pismeni test, a nakon neuspeha, nastavila je da ponavlja svakodnevno pet dana u nedelji. Ona je ovo radila 3 godine pa je tako napravila 780 pokušaja. 

Zatim je, kako piše Her, prešla na polaganje dva puta dnevno sve dok nije položila. Nakon uspešnog polaganja pismenog testa, trebalo je položiti i praktični deo vozačkog ispita. 

Iako je mnogo puta pokušala da položi psimeni deo, praktični je položila iz svega desetog pokušaja, pa je kada se sve sabere, vožnju položila nakon 960 testova. 

 | Author: canva canva

Kako se spekuliše, nije želela da odustane jer joj je bila potrebna licenca za posao kojim se bavi, a reč je o predaji povrća. Žena po imenu Ča Sa- Sun donela je veliko olakšanje i svom instruktoru kada je konačno položila vožnju, toliko da su je svi grlili i poklanjali joj cveće. 

"Osećao sam veliko olakšanje kada je položila. Jednostavno nismo imali srca da joj kažemo da odustane jer je stalno bila tu i trudila se", rekao je intruktor. 

Da li i vi mislite, poput nekih korisnika Reddita, da neko ko je pao vožnju više od 10 puta nikada ne treba da sedne za volan?

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?