Bez srama 215 pregleda 11. Jul 2023.

Muška objašnjenja i ostale misterije univerzuma...

canva

Složićemo se da kada muškarci nešto objašnjavaju ženama, to je uvek teatralno, sa mnooogo detalja koji nisu potrebni. Takođe, u tsnaju su da nas u milisekundi izlude kada nam objašnjavaju zašto su baš oni u pravu. Skoro se na Redditu pokrenula ova tema i evo šta su korisnici imali da kažu

Objava koja je pokrenula lavinu komentara jer je na neki način još jednom podelila muškarce i žene postala je viralna nakon ovih priznanja.

"Moj zet je pokušao da mi objasni kako je udarac u testise bolniji od svega na svetu, pa čak i od porođaja ili bilo kog bola koji žena može da oseti. Njegova mama mu je rekla da prestane da se glupira", napisala je jedna korisnica.

"Poslala sam bivšeg u prodavnicu da mi kupi tampone podrobno objasnivši koji su mi potrebni, čak sam mu poslala i sliku. Kupio je prve na koje je naleteo uz objašnjenje da sus vi oni isti i rade isti posao pa i nije toliko važno da li su to ti koje sam tražila", dodala je druga.

 | Author: canva canva

""Možda ti zapravo ni ne znaš šta je dobar seks"... Pa, znam šta sigurno nije", glasio je brutalan komentar jedne devojke.

"Postoji muškarac koji je pokušao da mi objasni kako sve žene u blizini bilo koje bebe dobiju mleko u grudima... Iako se nisam složila, on je počeo da mi objašnjava biologiju..."

"Rođak je pokušao da mi objasni kako nemam pojma šta zapravo znači biti siromašan. Mislim, sve bi to bilo u redu da on zna, ali ni onda kada nije imao novca, on nije bio siromašan jer je o njegovim finansijama brinula porodica. Iako sam pokušala da objasnim da sam bila u mnogo gorem položaju od njega, nastavio je da me ubeđuje kako sam "finansijski nepismena", iskrena je bila jenda devojka.

via GIPHY

"Moj tata se svojski potrudio da mi objasni kako moji menstrualni bolovi uopšte nisu tako jaki kako sam govorila jer ON ZNA da stomak ne može da boli toliko jako. Tata, imam ove tegobe već šest godinai veruj mi da za razliku od tebe posedujem matericu", napisala je jedna ćerka.

"Čula sam tipa koji je pokušao da objasni ženi šta je Western Union... Ženi koja radi u menjačnici..."

 | Author: canva canva

"Muškarcu u kasnim tridesetim sam morala da objašnjavam anatomiju ženskog tela jer me je udavio dvočasovnim izlaganjem o ženskom reproduktivnom zdravlju. Stvarno je bio ubeđen da može da izađe sa mnom na kraj", ponsono je izjavila korisnica Reddita.

"Kako pokrenuti auto. Moj auto. Moj auto koji vozim već godinama..."

Imate li vi nešto da dodate?

Tvoja reakcija?