Bez srama 145 pregleda 18. Jul 2023.

'Naša veza je gotova ako ne dam svoje dete na usvajanje'

canva

Žena je na internetu zatražila savet nakon što je njen partner zapretio da će prekinuti njihovu vezu ako ne da svoju trogodišnju ćerku na usvajanje

38-godišnja žena koja je želela da ostane anonimna objasnila je da je upoznala čoveka za koga je verovala da je njen muškarac iz snova. Rekla je da ima ćerku iz prethodne veze, a njen novi partner je insistirao da on neće podizati dete drugog muškarca - posebno zato što je rođena van braka.

via GIPHY

Mama je uveravala ljude da nikada neće dati svoju ćerku na usvajanje, ali je rekla da i dalje želi da bude sa ovim muškarcem, koji ima 32 godine. Uprkos njegovom neodobravanju njenog deteta, žena je rekla da on i ćerka imaju divnu vezu i da ona i 32-godišnjak imaju „neverovatnu hemiju“.

Ona je rekla da se poslednjih nedelja muškarac iznenada „udaljio“ i rekao joj tokom rasprave da je veza „slomljena“. Napisala je: „On je sjajan komunikator i kada sam ga pitala da li bismo mogli da razgovaramo i da se upoznamo o tome kako se oboje osećamo, pristao je na razgovor."

Rekao je da, pošto je njena ćerka rođena van braka i da je kontakt sa detetovim ocem bio redak, osećao je da je njegov život u 'neredu' sa kojim nije 'zaslužio da se nosi'. Nastavila je: „Osim ako ne dozvolim svojoj sestri ili članu uže porodice kome verujem da usvoji moju ćerku, tako da i dalje mogu da je viđam, samo ne svakodnevno. Takođe mi je rekao da će se, ako nemam dete, posvetiti i započeti život sa mnom. Osećam se kao da sam trenutno u emotivnom šoku, skoro kao da je umro neko koga sam zaista volela. Moja ćerka je nevina i nije uradila ništa loše, takođe se jako vezala za njega i činjenica da on samo želi da je se reši je šokantna, što ukazuje da mu nije stalo do nje."

via GIPHY

Još uvek imam nadu da mogu da ga ubedim da prihvati moju ćerku i nastavi svoj život sa mnom, ali trenutno sam zaglavljena između vrata i prozora."

Razumljivo, više od 5.000 ljudi se javilo sa svojim mišljenjem o situaciji, a mnogi su bili ogorčeni zbog njegove smelosti da predloži da se odrekne deteta. Jedna korisnica Reddita smatrala je čudnom činjenicu da ga još nije izbacila iz kuće i upitala je: „Rekao je da želi da daš svoje dete, a ti još uvek pokušavaš da to uspe?

Druga osoba je insistirala: „Ako je ovo vaš partner iz snova, možda biste želeli da svoje aspiracije postavite malo više."

Dok je treći dodao: „Ozbiljno! Ne razumem kako neko može da bude „partner iz snova“ kada te nazove slomljenim, osuđuje te zbog tvoje prošlosti i traži od tebe da se rešiš svog deteta. Čak ni nemam dete, ali da imam, a neko mi to kaže, odmah bih ga ostavila."

Šta vi mislite o ovome?

Tvoja reakcija?