Bez srama 200 pregleda 02. Oktobar 2023.

'Ne radim kućne poslove otkad je rekao da sam lenja!'

canva

Odavno se vodi polemika oko podele kućnih poslova, a u našem mentalitetu je da podrazumevamo da su sve to ženski poslovi: Od pranaj sudova, preko peglanja, kuvanja, ribanja- odavno su žene preuzele vodeću ulogu u ovakvim aktivnostima. S obzirom da kada s eporode, žene su te koje uglavnom ostaju kod kuće, od njih se očekuje da sve pomenuto bude obavljeno, ali se to takođe ne smatra nekim posebnim radom

Sa ovakvim problemom se susrela još jedna dama, koja, doduše, nije sa naših prostora, ali očigledno je da se ovakve stvari podrazumevaju u mnogim sredinama. Lindsey je došla u situaciju da joj muž kaže da ona jednostavno ne radi ništa kod kuće pa je došla na ideju kako da ga razuveri.

Umesto da prihvati primedbu ili da se svađa oko toga, Lindsay Donnelly je odlučila da prekine čišćenje na nekoliko dana i snimi rezultate.

 | Author: canva canva

U TikTok-u koji je pregledan preko 13 miliona puta, Lindzi prikazuje svoj dom u "ispravnom stanju". Stolice, sto i pod bili su prekriveni prljavim tanjirima i dečijim stvarima. Dnevni boravak je izgledao kao da je pala atomska bomba i nigde u kupatilu nije bilo čiste površine. Lindzi je onda odlučila da ode na putovanje bez supruga.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

S obzirom da je video postao viralan, Lindsay je snimila drugi, ovog puta na kojem se pojavljuje njen muž.

Gledaocima je objasnila da se izvinio zbog ove primedbe.

U još jednom videu, Lindzi je priznala da njen suprug zapravo čisti više više od nje i da je on "skoro savršen".

@lindsaydonnelly2 Replying to @kris ♬ original sound - Lindsay D

Ljudima taj video uopšte nije bio smešan.

Jedna žena je napisala: “Moj budući momak je nadrljeo, jer da mi kaže ovako nešto, jednostavno bih otišla.” 

Drugi je dodao: "Isto mi se dogodilo. Juče podneo zahtev za razvod"...

Treći komentar je bio realističa: "Za mnoge od nas svaki dan, nažalost. Otputovala sam na dve nedelje, a on je od tada odlučio da počne da plaća kućnu pomoćnicu.”

S obzirom da je Lindzi u svom drugom videu priznala da je njen muž zapravo "skoro savršen", razvod se čini malo verovatnim.

 | Author: canva canva

I dok su neki komentatori hteli da "razvedu" par, drugi su sugerisali da ne mogu samo da prestanu da obavljaju kućne poslove jer ne mogu da se izbore sa neredom.

Jedna osoba je napisala: "Želim ovo da uradim, ali to bi me izludelo", a neko drugi je priznao da su to i sami probali, ali je zaboravila da treba da ostavi nered i "slučajno"  je nekoliko sati kasnije izbacila svoje smeće".

Tvoja reakcija?