Bez srama 1646 pregleda 13. Mart 2023.

Nema kajanja nakon veze sa oženjenim muškarcem...

canva

Da li ste se nekada zapitali, ako s eveć niste našli u sličnoj situaciji, da li se žene koje bivaju sa oženjenim muškarcima kaju zbog učinjenog, da li se muževi kaju zbog afera i koga treba kriviti: muža ili ljubavnicu? Ovo je veoma nezgodno i složeno pitanje o kome nimalo nije lako razgovarati

Jedna žena koju je Kurir imenovao kao Rejčel, ispričala je svoju priču koja počinje onog momenta kada joj je prišao zgodni četrdesetogodišnjak u kaputu i sjajnim cipelama, a ona je "kliknula" na njega. 

Naime, ova devojka je objasnila da potiče iz mirnog gradića, ali da se kao dvadesetogodišnjakinja preselila u London. Kako je u pitanju veliki grad, bila je željna svega, pa je zato i poklekla pred iskušenjem. Ovaj grad pružio joj je sve o čemu je maštala i nije se libila da to uzme. Rejčel je bila puna poleta i životne snage, a bila je i veoma zgodna. 

 | Author:

Jedne večeri u baru joj je prišao markantan muškarac, koji istina nije bio njen tip jer je više volela "grublje"muškarce, ali s obzirom na njegov izgled i bogatstvo, "zažmurila" je na njegovu burmu. Tu noć je provela sa njim u njegovom bračnom krevetu jer njegova žena i ćerka nisu bile kod kuće. Govorio joj je da je njegov brak u krizi i da je supruga posvećena detetu, a da njega zapostavlja.

 | Author:

Ako pitate Rejčel, ona nimalo nije razmišljala o njima dvema. Jednostavno, smatra da ona ni za šta nije kriva jer je njen ljubavnik mogao da odabere bilo koju ženu sa kojom će imati aferu. Rejčel je sa ovim čovekom provela tri meseca u strastvenoj aferi koja se završila zato što on nije želeo da se razvede, a ona nije želela da večno bude "druga". Viđali su se dva puta nedeljno, a pored toga što je fizički uživala sa njim, on ju je obasipao poklonima i vodio u skupe hotele. 

Šta vi mislite, ko je ovde veći krivac?

Tvoja reakcija?