Bez srama 154 pregleda 09. Avgust 2023.

'Njegova bivša me je upozorila na vreme...'

canva

Kažu da je intuicija najbolji ženski prijatelj... Znate ono kada nekog upoznate pa vam neki neprijatan osećaj u stomaku ne da mira, ali u međuvremenu sve bude u redu i vi se začudite zašto je vaš organizam tako reagovao na početku? A onda, vreme pokaže da je taj prvi utisak bio najvalidniji

Jedna žena ispričala je svoju priču koja se odigrala pre pojave mobilnih telefona, onda kada je u dnevnoj sobi fiksni telefon stajao na vidnom mestu i svi ukućani su mogli da čuju o čemu pričate, a računi su bili toliko veliki da niste mogli ni da vodite duge razgovore.

 | Author: canva canva

U to vreme još uvek nije bila doszupna ni identifikacija brojeva i imena i tada baš i niste mogli da izbegavate pozive jer znate ko vas zove. Jednostavno, morali ste da rizikujete i da se javite, a da sa druge strane bude neko sa kim baš ne želite da razgovarate ili da se ne javite, a baš tada vas je zvao neko kome ste imali toliko toga da kažete.

 | Author: canva canva

Ova žena započela je priču tako što je jednog letnjeg dana zazvonio njen fiksni telefon u roditeljskoj kući. Ona se javila, a sa druge strane linije ju je dočekao malčice neprijatno iznenađenje. Istina, sooba sa druge strane je bila vrlo prijatna i staložena, ali je bila novoostavljena devojka njenog sadašnjeg momka! Ona je, naime, bila devojka koju je momak ostavio da bi bio u vezi sa devojkom koja mnogo godina kasnije deli ovu priču. 

Ona joj je ispričala sve laži kojima se služio muškarac koji ih povezuje, a njihove priče su se poklopile. Devojka iz naše priče je bila šokirana i shvatila je da osoba sa druge strane samo želoi da joj pomogne, a govorila je samo istinu. On je, naime, lagao za sve: od svojih godina, preko srodtsva sa poznatim ličnostima do odnosa sa raznim ženama. 

Iako su joj ove priče bile mučne, naša junakinja je nastavila vezu sa njim, ali se ona ubrzo neslavno završila. Ipak, ona je zahvalna devojci koja ju je kontaktirala jer je na vreme videla s akim ima posla, a da nije, bila bi mngoo više povređena nakon raskida. Ona je upozorila sve da veruju svojoj intuiciji i da pažljivo slušaju svoje sagovornike jer ponekad mogu da nam spasu život, a da toga u trenutku nismo ni svesni, piše Your Tango.q

Tvoja reakcija?