Bez srama 158 pregleda 23. Jul 2023.

O, ne: Pronašla sam muža svoje drugarice na Tinderu!

Aplikacije za upoznavanje su napravljene, baš kako im samo ime kaže, za upoznavanje! I ništa u tome ne bi bilo čudno da ne naletite an nekog koga dobro poznajete, a da nesreća bude veća, to upravo bude muž vaše prijateljice

Jedna Beograđanka je sa nama podelila priču koja joj zadaje prave glavobolje... Naime, ona je napravila profil na Tinderu kako bi upoznala nekog novog i nedugo zatim naišla je na profil dobro poznate osobe. Reč je o mužu njene dobre prijateljice. Devojka koja je želela da ostane anonimna nam je ispričala ukratko istoriju ovog para: kada je njena drugarica izašla iz duge veze, upoznala je svog sadašnjeg muža, počeli su da se viđaju i sve je krenulo nekim ubrzanim tokom. Oni su se ubrzo i verili, a nedugo zatim i venčali. Oboje su bili u oblacima i činilo se da je reč o stabilnoj vezi punoj ljubavi i poverenja. Tako je mislila i ova devojka sve dok nije naišla na njega na Tinderu.

 | Author: canva canva

Rekla je da je njena drugarica veoma zadovoljna njihovim brakom i da deluje veoma srećno, a on se ponaša kao pravi zaljubljeni muškarac koji poštuje svoju suprugu. NIkada joj ne bi palo na pamet da bi on jurio druge devojke na ovakvim mestima, a takođe ništa ne ukazuje na krah njegove ljubavi sa njenom drugaricom. Najveći problem ove devojke jeste što ne može da odluči da li treba da kaže drugarici šta je videla ili samo treba da se "pravi luda".

Kako bismo joj pomogli, odlučili smo da sprovedemo malo ispitivanje na ulicama Beograda i zabeležili smo neke najupečatljivije odgovore:

"Kada bih se našla u ovakvoj situaciji, ja bih bila zahvalna svojoj drugarici što mi je otvorila oči. Bukvalno, na ovakvim stvarima se pokazuje odanost", rekla je Brankica.

 | Author:

MIlan, koga smo kasnije sreli, imao je nešto drugačiju ideju:

"Ne bih se mešao njihov odnos i pravio bih se da ništa ne znam o tome. Ko zna, možda se oni pomire i pređu preko toga, a drugarica najviše nadrlja..."

"Pre nekoliko godina sam imala identičnu situaciju i naravno, rekla sam to svojoj drugarici. Ona nije regaovala onako akko sam ja očekivala, bila je previše gruba i arogantna prema meni, ali ja sam želela da budem iskrena. Mi više nismo u kontaktu, ali ja se ne kajem što sam postupila kao pravi prijatelj", rekla je Nevena.

"Trebalo bi da podeli sa svojom drugaricom ono što zna. Ako se dvoumi, neka samo zamisli da neko nju pravi budalom, a njena najbolja drugarica je na neki način uključena u to", izjavila je Aleksandra.

Kakvo je vaše mišljenje na ovu temu?

 

Tvoja reakcija?