Bez srama 118 pregleda 04. April 2023.

'Ona mrzi mog verenika, a ja želim da mi bude kuma'...

canva

Kada je venčanje u pitanju, svi zamišljamo organizaciju za svojim prijateljima i radujemo se tom danu i zabavi koja mu prethodi kako bi sve prošlo savršeno dobro. Međutim, ovaj pripremni period ponekad može biti jako stresan, posebno ako dolazi do neslaganja između vas i vaših bližnjih, a vi ne znate kako da se postavite

Upravo ovakav problem ima jedna korisnica Reditta koja planira venčanje, piše Your Tango. Naime, ona je želela da jedna od njenih deveruša bude njena dobra prijateljica i ukazala joj je tu čast da je pozove na ovaj događaj na kome bi imala određene dužnosti. Ali, umesto da se obraduje tome, buduća deveruša nije imala nimalo lepe reči o predstojećem "velikom danu" svoje drugarice, a ni o njenom budućem mužu. 

 | Author: canva canva

Buduća mlada se na Redditu požalila drugim korsnicima podelivši snimke ekrana u kojima se nalaze poruke koje je razmenila sa svojom drugaricom povodom venčanja. Kada je spomenula prijateljici žurku koja bi trajala dva dana, ona je umesto da bude oduševljena što će biti deo njene sreće, zapravo bila zgoržena. Naime, ona je napisala da "mrzi čitavu svadbu" dodavši emodžije kako bi izgledala šaljivo. Naravno, buduća mlada je odgovorila diplomatski pa je pokušavši da smiri situaciju, napisala da deveruša "treba da bude fina". 

 | Author: canva canva

Iako se očekivalo da će se ovde nekako završiti, stvari su nastavile da se zahuktavaju. Naime, buduća deveruša je rekla da ona ne drži nikakve govore niti ima nameru da bude prijatna prema ostalim gostima jer će na svadbu doći isključivo zbog mlade koja je ponovo pokušala da "ispegla" dstvari, ali uzaludno. Vrhunac ove prepiske bio je momenat kada je buduća deveruša rekla sledeće:

"Ja ne volim tvog verenika i ti to znaš. Sumnjam da ću ga ikad voleti pa ćemo morati da se nosimo sa tim. Užasno je i volela bih da mogu, ali on je jednostavno tip osobe koju ne mogu da podnesem i ne želim da se pretvaram da ga volim."

Могу ли само на тренутак да осрамотим свој токсични МОХ (информације у коментарима)
од у/ЦосмицМоосе77 у венчању

Kada su u pitanju stavovi drugih korisnika, oni su uglavnom bili na strane mlade:

"Molim Vas, nemojte dozovliti da vam ova žena bude deveruša. Očigledno je da će praviti probleme Vama i Vašim gostima, a evidentno je i to da će ogovarati vašeg muža", napisao je jedan korisnik.

"Ljudi koji misle da su OK jer ne žele da se pretvaraju da vole nekoga koga ne podnose su zaista loše osobe", dodao je drugi.

Iako buduća mlada voli svoju prijateljicu sa kojom je želela da podeli radost najlepšeg dana u svom životu, sigurno je da će otkazivanjem nje kao deveruše učiniti veliku uslugu svatovima, suprugu i sebi. 

Tvoja reakcija?