Bez srama 99 pregleda 26. Jul 2023.

'Otkazujem venčanje jer svatovi ne daju po 1000$!'

canva

Već neko vreme u Srbiji se vrte naslovi o tome koliko novca je pristojno odneti na svadbu, pa kakav poklon je prigodno kupiti, a neretko viđamo i to da mladenci unapred traže novac i ne žele nikakve poklone. Kako god bilo, izgleda da ovaj trend nije zastupljen samo kod nas već i na nekom globalnom nivou, a sada je zapažen i u Kanadi

Naime, jedna buduća mlada, poznata kao Suzan, naljutila se na svoje goste i otkazala svadbu jer su odbili da donesu na poklon po 1000 funti kako bi ona i njen verenik imali "bajkovito venčanje koje im je savetovao likalni vidovnjak". 

Suzan se strašno razbesnela nakon što su mnogi gosti odbili da plate njen hir, a u tu grupu spadaju njeni najbliži: porodica, prijatelji, pa čak i deveruša. Ona ih krivi jer su propustili da gledaju njeno raskošno venčanje od 60 000 dolara.

Ova Kanađanka je žarko želela venčanje "iz bajke", a kada je shvatila koliko to zadovoljsvo košta, ona je svoje goste zamolila da joj finansijski pomognu da napravi svadbu. 

 | Author: canva canva

U dugačkom statusu na Fejsbuku, punom sočnih reči i psovki, Suzan se obratila svojim zvanicama rekavši da je venčanje otkazano, ali i da je veza između verenika i nje završena! Iako je venčanje trebalo da održi za samo četiri dana, par je ipak odlučio da zbog nekih ranijih nesuglasica stavi tačku na svoju ljubav. Ona se izvinila gostima zbog otkazivanja u "5 do 12" i očekivalo se da će post nastaviti u tom tonu. Međutim, Suzan je istresla sav svoj bes po tastaturi okrivivši svoje prijatelje što nije imala venčanje kakvo je želela. 

"Mi smo toliko toga žrtvovali da bismo napravili svadbu i tražili smo od svakog gosta da nam donese samo oko 1600 dolara. Razgovarali smo sa nekim zvanicama koje su nam obećale i veću sumu kako bismo ostvarili soj san: moja deveruša je obećala 5000 dolara, verenikova porodica 3000... Jendostavno, ako niste mogli da doprinesete, niste ni bili pozvani na naše ekskluzivno venčanje!"

 | Author: canva canva

Dalje, Suzan je rekla da su njeni gosti propustili da svedoče najlepšem spajanju braka jer su ona i njen verenik imali predivnu ljubav koja je bila bajkovita baš ako i planirano venčanje, piše Her.

"Samo anm je bila potrebna mala pomoć naših prijatelja... Odjednom su se svi povukli, a ostalo je samo somroo zvanica koje su ranije obećale novac. Čak su i moj najbolji prijatelj i deveruša otkazali pomoć!"

 | Author: canva canva

Suzan je privela kraju svoje saopštenje kazavši da će naredna dva meseca provesti putujući kroz Južnu Ameriku dodavši da će prekinuti kontakt sa svima koji su je izdali povodom venčanja...

Da li i vi mislite da Suzan ima prava da se ljuti na svoje goste koji nisu bili u mogućnosti da odgovore na njene zahteve s obzirom da je njena ljubav ionako "pukla"!

Tvoja reakcija?