Bez srama 415 pregleda 30. Mart 2023.

Ova devojka izgleda kao Barbika zbog svojih roditelja?

canva

Većina nas je kao devojčica obožavala Barbike, njihovo oblačenje, friziranje i igranje u nedogled... Uvek bismo sebe kao odraslu verziju zamišljale baš tako kako su one izgledale

Međutim, postoji jedna devojka koja zaista izgleda kao Barbika. Ona je poreklom Ruskinja koja se kune da nije imala nijednu estetsku operaciju kako bi došla do ovog izgleda već da su za to zaslužni njebi roditelji, piše YourTango.

Anđelika Kenova, devojka uskog struka i Barbie plave kose, sa malim grudima, postaje sve popularnija kao ljudska barbika. Ona kaže da su je roditelji od malena vaspitavali i tretirali kao lutku. To je uključivalo različite zabrane, od onih da Anđelika nije smela da izlazi i da se viđa sa momcima, ali ni da propušta treninge. Izjavila je da ona nije spremna za život baš zato što je oduvek tretirana na drugačiji način. 

Pored toga što nikada nije imala momka zbog roditeljskoe zabrane, Anđelika se podvrgava iscrpnim treninzima koji svakodnevno uključuju kardio vežbe, vežbe sa tegovima i trčanje sa ličnim trenerom. Njeni treninzi traju po 2 do 3 sata. 

Kada su u pitanju plastične operacije, Anđelika je rekla da nikada nije imala nijednu jer su takve intervencije potrebne samo ljudima koji imaju ozbiljne nesavršenosti. 

Iako se svi fokusiraju na njen izgled, trebalo bi da se zapitamo u kakvoj je to porodici odrasla ova devojka i šta je to što nagoni roditelje da svoje frustracije leče na svojoj deci i primoravaju ih na razne stvari uskraćujući im slobodu. 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?