Bez srama 1067 pregleda 01. Februar 2023.

Ovi horoskopski znakovi najteže pokazuju osećanja!

canva

Sigurno vam se bar jednom desilo da budete potpuno zbunjeni kada je u pitanju ponašanje osobe koja vam se dopada. Iako ta osoba pokazuje znake da se i vi njoj dopadate, vaš odnos stagnira i ne primećujete nikakav napredak. Ključ je, naravno, u astrologiji

Postoje ljudi koji su veoma zatvoreni i retko pokazuju svoja osećanja, a dok ih pokažu, potrebna je čitava večnost. Kako svedoči Miss7, znakovi koji najteže iskazuju emocije su zemljani znakovi, dakle: Bik, Devica, Jarac, ali i Škorpija. Uh, ne daj Bože da vaša simpatija našla na ovom spisku!

Bik

via GIPHY

Bikovi su spori na svim životnim poljima i sve što mogu, u stanju su da razvlače u nedogled. Oni ne vide problem u tome da se stvari razvijaju same od sebe niti vide potrbu u požurivanju. Ako vam je odmah pao na pamet neki pripadnik ovog znaka, onda znate i da je ovakvo ponašanje ponekad jako teško prihvatiti,a dastvari budu još gore, forsiranjem možemo samo probuditi inat u Biku koji uopšte nije zanemarljiv! Ipak, nije sve tako crno jer ako imate strpljenja da čekate, dobićete partnera na kog ćete biti ponosni celog života!

Devica

via GIPHY

Device su veoma oprezne kada je iskazivanje emocija u pitanju jer važe za perfekcioniste koji ne žele da pogreše priznajući osećanja dok ne budu sigurni u vaše simpatije. Mnogima se čini da ih device beskrajno analiziraju i zaista su u pravu. Device će vas stalno testirati, ali kada jednom prođete kod njih, tu ostajete za sva vremena. 

Jarac

via GIPHY

Pripadnici ovog znaka su veoma rezervisani, deluju hladno i nezaintersovano pa često mogu delovati bezosećajno iako zapravo uopšte nije tako. Ono što jarčevi žele jeste da budu sigurni u svoj izbor, čak iako su ludo zaljubljeni u neku osobu. Međutim, kada vam Jarac jednom pruži poverenje i počne da se otvara, potrudite se da ga sačuvate. On je nepravaziđeni partner čije se čekanje uvek isplati!

Škorpija

via GIPHY

Iako nije zemljani znak, škorpija sa njima deli neke osobine. Škorpija je apsolutno odana u vezi i ne očekuje ništa manje zauzvrat. One se otvaraju tek kada osete sigurnost, misteriozne su i nikada ne znate šta misle, a takođe i veoma pronicljive. Poput ostalih zemljanih znakova, sklone su čestom testiranju odanosti, ali ako im dokažete da ste tu za njih i u dobru i u zlu, znajte da ćete imati večnog saputnika.

Koliko dugo ste vi spremni da čekate?

Tvoja reakcija?