Bez srama 314 pregleda 29. Mart 2023.

Ovi znakovi potajno flertuju sa partnerom svoje/svog BFF

canva

Prijateljstvo zauzima visoko mesto u srcima ljudi. Međutim, neki ljudi lako izdaju svoje najbolje prijatelje. Ovi znakovi bi flertovali sa partnerom svog najboljeg prijatelja iza leđa

1. Lav

Lav želi najviše od života i takođe može pokušati da ukrade ljubavnika ili supružnika svog prijatelja ako se osećaju usamljeno. Ako slučajno uhvatite prijatelja Lava kako flertuje sa vašim partnerom, oni vas mogu naterati da verujete da uopšte niste zaslužili svog partnera. Oni takođe mogu insinuirati da ste jednostavno bili dovoljno srećni da ste na pravom mestu u pravom trenutku da biste prvi izašli sa njima.

via GIPHY

2. Ovan

Ljubomora obično nije u prirodi Ovna. Možda im je jednostavno stalo do svojih prijatelja i žele da im pomognu da se pripreme za loš ishod ako se prebrzo zaljube. Dakle, da bi testirali vernost partnera prijatelja, Ovnovi bi flertovali sa njima kako bi pokušali da ih zavedu. Međutim, oni su odani prijatelji, pa bi svom prijatelju to odmah prijavili u svakom slučaju.

3. Rak

Neraspoloženi Rak bi učinio sve za ljubav. U stvari, neće dvaput razmisliti pre nego što se odmah usele kod dečka svoje prijateljice. Ako ih njihov prijatelj optuži da su izdali njihovo poverenje, oni će naterati prijatelja da se oseća samosvesnim i potpuno negirati problem. Vaš prijatelj Rak bi onda preusmerio diskusiju otkrivajući da nikada nisu nameravali da vas povrede.

via GIPHY

4. Škorpija

Škorpija može da bude srećna zbog svojih prijatelja, ali samo kada je već okusila uspeh pred svojim drugarom. Ako razgovarate o tome da postanete ozbiljni sa osobom koju viđate već neko vreme sa gomilom prijatelja, vaš prijatelj Škorpija može zavideti ako je slučajno samac. Hvaljenje vašeg partnera o ljubavi koju ima može dovesti do toga da ljubomorni vodeni znak flertuje sa vašim partnerom. Kao rezultat toga, veza može prekinuti.

Ako ste nekada doživeli ovakav slučaj, najbolje bi bilo da se malo odmorite od svog toksičnog prijateljstva. Odlučite se za pauzu i izgradite zdrava prijateljstva sa lojalnijim prijateljima i partnerima.

Tvoja reakcija?