Bez srama 232 pregleda 23. April 2023.

Ovim su devojke opterećene, a muškarcima je nevažno

canva

Kada su u pitanju zabavljanje i muškarci, žene imaju još više razloga za stres, brigu i preteranu analizu. Međutim, mnogo ove opsesije je zaista besmisleno, jer muškarcima jednostavno nisu bitne iste stvari kao i ženama

Evo 7 stvari koje žene opsedaju a koje muškarcima nisu važne:

1. Prekomerna težina

Žene su često opsednute svojom težinom. Naravno, postoje momci koji ne žele da izlaze sa nekim ko ima veliku težinu. Međutim, većina muškaraca se neće žaliti ako ste 5 ili 10 ili 15 kila teži nego što mislite da bi trebalo da budete - posebno ako je on već u vezi sa vama. Vole te zbog onoga što jesi. Da nije tako, ne bi bili sa vama, za početak.

2. Nošenje šminke (ili ne)

Osim ako je obično ne nanosite u velikoj količini, većina muškaraca ne primećuje razliku kada se šminkate i kada se ne šminkate. Mnogi momci vole kako izgledate prirodno. Ako vaš nije u tom fazonu, onda on verovatno nije pravi čovek za vas.

3. Pozvati ga na dejt

Znamo da je ovo velika stvar za mnoge žene: plaše se da pozovu momka da izađu. U stvari, mnoge žene misle da je posao muškarca da pozove ženu. Naravno, većinu vremena stvari funkcionišu na taj način. Međutim, ako vas on jednostavno ne primećuje, nema apsolutno ništa loše u tome da ga pozovete da izađete. Svetu neće doći kraj. Ako želite da izlazite sa njim, samo preuzmite inicijativu.

via GIPHY

4. Ko kome prvi šalje poruke

Nije bitno. To nije znak da mu se sviđaš ili da te ne voli. Ako zaista želite da vidite kako mu ide, sami mu pošaljite poruku umesto da se opsedate oko toga šta znači ili ne znači kada vam ne pošalje poruku. Sve to znači da ti nije poslao poruku.

5. Šta naručite na večeri

Osim ako ne naručite nešto uznemirujuće skupo šta će on morati da plati, muškarcima je zaista svejedno šta naručite za večerom. Ne osuđuju vas potajno. Neće misliti da ste debeli ako ne naručite Cezar salatu. Zaista. Samo naručite šta želite.

6. Šta muškarci misle

Da, znamo da želite da se povežete sa njima. Oni bi takođe želeli da se povežu sa vama. Ali zaista, njihove misli u bilo kom trenutku nisu toliko interesantne. U stvari, verovatno će vam na smrt dosaditi muške tipične misli. Zapitajte se samo da li vam je zaista stalo do odgovora (češće nego što mislite odgovor može imati neke veze sa sportom ili poslom).

via GIPHY

7. Tvoj momak želi da radi stvari bez tebe

Svakome je potrebno malo "svog vremena" s vremena na vreme. Obećavamo vam da to što on odvaja malo vremena da uradi svoje ili s vremena na vreme provede neko vreme sa svojim prijateljima da se ne povlači emocionalno ili razmišlja da vas ostavi ili da ima aferu. Po svoj prilici, on se samo udaljava od veze da bi radio stvari koje bi radije radio sam ili za koje zna da vi ne biste uživali u njima.

Tvoja reakcija?