Bez srama 365 pregleda 02. Septembar 2023.

OVO su najveće muške laži kako bi vas iskoristili!

canva

Kada su muškarci u pitanju, često je potrebno da ih dešifrujemo, a da uz to budemo i optimistične da će sa njima sve ići prema našim željama. Rečenica da svi muškarvi lažu nikako ne može biti tačna, ali oni koji se zaista služe lažima mogu biti veoma "opasni" po vas, a evo i kako

Bele laži su one bezazlene, često i nenamerne, koje koristimo kako bismo sagovornika zaštitili. Ali ipak, složićemo se, najgore laži koje možemo da doživimo i to od muškaraca jesu one koje koriste samo da bi seksualno iskorsistili ženu. I da, puno ih je, a to da si nasela shvatićeš tek dan nakon što si se probudila pored njega.

 | Author: canva canva

Zapravo, najgore od svega je to kad s ei ne probudiš pored njega već on tokom noći samo ispari... Zašto muškarci lažu i vrdaju samo da bi ženu "odveli u krevet" i kakvim se sve lažima služe, pitali smo muškarce iz Beograda, a neki odgovori su zapanjujući. Možda ćete misliti da se šalimo, ali ove laži je moguće podeliti u nekoliko kategorija. 

Vreme

"Nisam vodio ljubav tri meseca."- To je zapravo raspon od 3 dana do 3 godine, pa vi nagađajte.

Lažem da te ne lažem

"Nikada ne lažem žene da bih spavao sa njima."- Laže uvek.

 | Author: canva canva

Patološki lažov

"Uvek smišljam novu priču samo da bih video koliko daleko mogu da odem i koliko žene mogu da poveruju u to što im plasiram." 

Zanimanje

"Ona je u šali rekla da bi volela da sam advokat, a ja sam pristao da živimo u zabludi na jednu noć."

Lažna obećanja

"Znao sam da joj se sviđam i zato sam joj rekao da ako bude spavala sa mnom, naravno, na mnogo finiji način, da ćemo biti zajedno. Poverovala je i spavala sa mnom, ali sutradan kada sam okrenuo priču, bila je baš besna."

 | Author: canva canva

Osećanja

""Volim te" uvek pali kod sveže ostavljenih žena koje samo žele da nekome budu važne. Ova laž mi je uvek prošla." 

Edipovac

"Možda vam ovo zvuči bolesno, ali jednoj devojci sam rekao da me je majka napustila u detinjstvu i da se najbolje osećam kada se nakon odnosa mazim sa devojkom. Povervala je..."

 | Author: canva canva

Nevinost

"Ona se premišljala, a ja sam joj rekao da je i meni prvi put iako to nije bilo tačno."

Bračni status

"Predstavio sam s ekao slobodan iako sam oženjen."

Pa ako si pročitala na šta su sve ljudi spremni kako bi dobili ono što žele, onda znaš o čemu treba da povedeš računa kada neko sledeći put bude navalentan.

Tvoja reakcija?