Bez srama 505 pregleda 26. Mart 2023.

PAZITE NA ZNAKOVE: Ako vam OVO govori, ON vas laže!

canva

Kada nekoga volimo, u stanju sam da više nego inače "gledamo kroz prste", da odbijamo istinu koja bi nas povredila ili smo jednostavno slabe da bismo se suočile sa onim što ne želimo. Ipak, dobar razvod je uvek bolji nego loš brak ili veza, a koje su to stvari za koje vaš muškarac stopostotno laže, saznajte u nastavku

Nekada muškarci namerno svoje žene ili devojke "prave budalama" jer smatraju da su previše glupe kako bi shvatile istinu. Samim tim, ako vas neko laže i pravi budalom, to je znak da vas nimalo ne poštuje, piše YourTango.

1. "Ponovo radim do kasno"

Ovo je najčešći izgovor preljubnika, a ako sumnjate, pokušajte da se raspitate o njegovim poslovnim obavezama. Muškarci su svesni da njihove radne obavezene možete da dovedete u pitanje tek tako i da se morate osloniti na njihovu reč pa zato najčešće i koriste ovu frazu. Iako postoje oni koji kada ovo kažu to zaista i misle, znajte da je puno i onih koji zaista rade, ali nešto drugo sa nekom ženom koja definitivno niste vi!

2. "To na kragni je tvoj ruž"

 | Author: canva canva

Ovo je najsmešnija laž koju neko može da vam podvali. Jednostavno, svaka od nas zna kakve ruževe ima i kakve koristi tih dana, a znate i same da je fleku od karmina teško skinuti. Vaš momak nije želeo da baci košulju u nadi da nećete primetiti trag, a ako se to i desi, uvek je tu stara dobra laž. Ako ovo vidite, vreme je da razgovrate sa njim!

3. "Ti si mi napravila tu šljivu na vratu!"

Iako je u srednjoj školi zabavno pravljenje šljiva na vratu, sazrevanjem ipak to može da izgleda neozbiljno, pa ih se najradije klonimo. Međutim, ako vas on i dalje ubeđuje da je šljiva na nvratu vaše delo, zapitajte se kada ste poslednji put vodili ljubav jer šljiva ne može biti tu 10 dana. Takođe, vratite film unazad i vidite da li postoji ipak neka mogućnost da ste vi to uradili. Verovatno ne, a mi moramo da vam kažemo da su uglavnom ljubavnice te koje prave šljive i "obeležavaju teritoriju".

4. "Idem samo da gledam striptiz"

Još jedna glupa laž! Niko ne ide u striptiz klub kako bi samo gledao gole žene koje igraju oko šipke i to je fakat! Na takvim mestima uvek postoje razne sobe kako bi se zabava nastavila... 

 | Author: canva canva

Sve i da je vaš momak samo gost na momačkoj večeri, znajte da će sigurno biti ismejan ukoliko odbije, a znate koliko je velika muška sujeta.

5. "Ne gledam porniće!"

Pornografija je postala deo modernog sveta i gotovo svi mukarci, ali i puno žena rado uživaju u njoj. Svaki muškarac je bar jednom to radio, a ako kaže da nije, laže!

6. "Ja ne masturbiram!"

Masturbacija je zdrava i neodvojiva je od muškog bića, što iz zabave, što iz nagona i potrebe. Ako vaš momak ili muž misli da zaista verujete u ovo, onda vas sigurno smatra glupom...

7. "Nekada sam plaćao seksualne usluge, više to ne radim"

Znate kako kažu: jednom lopov- uvek lopov! E pa tako vam je i sa muškarcima koji su plaćali za seks. Ako je ikada koristio ovakve usluge, bez sumnje ih koristi i dalje, a vama pokušava da "proda" priču. Sve i da ovo ne radi stalno, verujte nam da radi, makar jednom godišnje!

 | Author: canva canva

Niko od nas ne želi da bude žrtva preljube i manipulacije, ali najteže je ipak ako sve posmatrate kroz priuzmu ljubavi. Ukoliko zna vaše slabosti, manipulator će ih iskoristiti, a vi ćete steći lažni osećaj sigurnosti. Na vama je da procenite u kakvoj se vezi nalazite i da li ste u stanju da u njoj ostanete i dalje...

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?