Bez srama 3806 pregleda 18. Januar 2023.

Pitanje za premiju: Prepoznaj naše pevačice pre operacija!

youtube/canva

Stara srpska izreka kaže da su žene kao vino- što su starije, to su lepše i to je u mnogim slučajevim tako. Međutim, neke dame su odlučile da „pomognu“ prirodi i uzmu svoje telo u svoje ruke kako bi izgledale onako kako žele. Reč je naravno o estetskim zahvatima za kojima poseže sve više žena, kako iz šou bitnisa, tako i anonimnih dama

Nakon što su se neke pevačice pojavile na estradi, toliko su promenile svoj izgled da su neprepoznatljive. Kada pogledate slike, bukvalno nećete moći da verujete da su to te žene. Pa, sipajte čašu vode, trebaće vam!

Jelena Karleuša

 | Author: canva canva

Jelena Karleuša je sa plastičnim operacijama počela među prvima i to kada one baš i nisu bile toliko aktueln eu našem regionu. Ona je pored zadnjice i grudi donela drastične promene na svom licu uvećavši usne i ispravljajući nos. Međutim, kako ni na jednoj njenoj fotografiji ne uočavamo bore, verovatno je posegla za hijaluronskim filerima kako bi ih popunila. Još jedna važna stvar jeste da je svoje prirodno nisko čelo uvećala i tako dobila više čelo, otarasivši se dela kose.  Takođe pretpostavljamo i da duga plava kosa nije njena.  I pored svega ovoga, Jelena danas važi za modnu ikonu. A uvek je bila poznata po smelim kombinacijama...

Emina Jahović

Nakon što se pojavila na estradi kao simpatična pevačica dobrog glasa sa fenomnalnim hitovima koje ćemo još dugo slušati i pevati, Emina se prepustila plastičnim hirurzima kako bi se dovela do željenog izgleda.  Korigovala je usne, operisala nos do neprepoznatljivosti, a pored toga, istakla je i jagodice.

Ceca

 | Author: canva canva

Ceca se na estradi pojavila kao petnaestogodišnja devojka veoma prijatnog izgleda, ali je estetstkim korekcijama dosta odradila na svom izgledu. Nos, usne, fileri, jagodice... Sve je tu, a o grudima da i ne govorimo.

Anastasija Ražnatović

Ova devojka se po ugledu na svetske zvezde veoma mlada upustila u estetske korekcije toliko da je zaista neprepoznatljiva! Ne zaboravimo da joj je majka verovatno bila najveća inspiracija, počevši od nosa, preko usana, jagodica, zuba... Ipak, Anastasija javno govori o operacijama kojima se podvrgla i za razliku od mnogih zvezda, ne stidi se svog pređašnjeg izgleda.

Aleksandra Prijović

Popularna pevčica jeste možda malo preterala sa zahvatima, ali i dalje izgleda prirodnije i prepoznatljivije od nekih koje nisu imale meru. Iako je povećala grudi, korigovala nos, usne i jagodice, ona i dalje važi za jednu od poželjnijih žena u Srbiji.

Maja Berović

 | Author: youtube/canva youtube/canva

Verovatno se jedan deo nas seća njenog početka karijere i pesme „Džin i limunada“. U međuvremenu, Maya je stekla ogromnu popularnost, a to nije jedino što se promenilo u vezi ove devojke. Nos, usta, grudi, zubi, kosa... Ili to uopšte nije ista osoba?

Katarina Živković

 | Author: canva canva

Kada se u Zvezdama Granda pojavila ova Leskovčanka, potpuno drugačije je izgledala nego danas. Ona važi za jednu od pevačica sa najviše korekcija... Nezavisno od brojnih operacija, potpuno je promenila i način odevanja.

Tvoja reakcija?