Bez srama 74 pregleda 02. Mart 2023.

Priča se da Shawn Mendes ima novu celebrity devojku!

pixsell/canva

Shawn Mendes i Sabrina Carpenter se navodno zabavljaju. Glumica, pevačica i izvođačica pesme 'Nonsense' i Shawn su navodno bili na nizu sastanaka poslednjih par nedelja

Par je nedavno primećen u Los Anđelesu u ponedeljak ujutro, piše Her. Šon Mendes i Sabrina su fotografisani u šetnji, ali niko od njih dvoje nije odgovorio na glasine. DeuxMoi je otkrio da su pevači bili viđeni zajedno ranije ovog meseca. Izvor je rekao da je par izgledao "veoma opušteno" tokom sastanka u Horsesu u Los Anđelesu ovog meseca. Mendes i pevačica Kamila Kabelo zabavljali su se dve i po godine.


Par je počeo da izlazi 2019. godine, ali je prekinuo u novembru 2021. Zajedno su živeli u Majamiju i čak su usvojili psa. Međutim, oni su odlučili da krenu svako svojim putem neposredno pre početka 2022. godine. Govoreći o njihovom razlazu, Mendes je rekao da će uvek biti prijatelji. Bivši par je izdao zajedničko saopštenje nakon raskida: „Hej momci, odlučili smo da prekinemo našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom kao ljudima jača je nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo da budemo najbolji prijatelji."

via GIPHY

Pevačica Sabrina Karpenter je u prošlosti bila povezana sa Diznijevom zvezdom Džošuom Basetom, a sada izgleda da je našla novu ljubav. Verujete li u ovo ili mislite da su sve samo glasine?

Tvoja reakcija?