Bez srama 76 pregleda 01. Jun 2023.

Princ Hari i glasine o razvodu: Hoće li ga porodica prihvatiti?

printscreen/canva

Da li je princu Hariju i Megan Markl veza zaista poljujana? Nakon glasina da su princ Hari i Megan Markl kontaktirali advokate za razvod, ostaje jedno veliko pitanje – da li će kraljevska porodica dočekati Harija?

Prema rečima kraljevske autorke, Angele Levin, razdaljina između princa Harija i njegove supruge Megan Markl postaje „sve duža i šira“. Pojavljujući se na Sky News-u, Dejzi Kasens je rekla da veruje da to što je Hari kontaktirao advokate za razvod pokazuje da sa velikom štampom dolazi i „veliki pritisak“ i nimalo nije iznenađena, piše Her.ie.

Kako razmišljanja stručnjaka o ovom pitanju počinju da se pojavljuju, čvrsto se veruje da će se on vratiti u Veliku Britaniju u slučaju da ove glasine o razvodu zaista imaju bilo kakvu suštinu. Tokom godina, Hari je smatran rasipnim princom, uprkos tome što mu to možda ne odgovara toliko u poslednje vreme.

Dok neko bivše kraljevsko osoblje veruje da se previše udaljio od kraljevske porodice dok je bio u Kaliforniji, drugi su uvereni da će ga kralj Čarls i princ Vilijam dočekati raširenih ruku - oni su ipak porodica. Kada je reč o drugim kraljevskim stručnjacima, neki nisu toliko sigurni i čvrsto veruju da se u same glasine o razvodu ne može verovati.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Prema Hindustan Timesu, Daren Stanton je rekao: „Kada pogledamo promene u njihovim životima od početka njihove veze, Megan je postala globalna ličnost i jedna od najprepoznatljivijih ljudi na svetu. Iako je ovo možda izazvalo probleme drugim parovima, Hari i Megan su izgleda jači nego ikad. Činjenica da su uspeli da prevaziđu određene izazove i pokažu iskrenu emociju dokazuje da im je očigledno suđeno. Definitivno verujem da su u tome na duge staze. Mislim da će trajati tokom vremena."

Hari i Megan su morali da prevaziđu brojne prepreke i Megan je „bila veoma nalik na princezu Dajanu jer je bila nova na sceni i morala je da upozna kraljevsku porodicu“.

Šta vi mislite, jesu li ove glasine istinite, i ako jesu, da li će ga kraljevska porodica dočekati širom raširenih ruku?

Tvoja reakcija?