Bez srama 3327 pregleda 23. Februar 2023.

Princ Harry i Meghan tužili su South Park - evo i zašto!

printscreen/canva

Portparol princa Harija i Megan Markl objavio je da će oni da tuže animirani šou South Park pod optužbama da je epizoda „neosnovana i dosadna“

Par se povukao sa svojih dužnosti kraljevske porodice 2020. i od tada govore o svom vremenu u instituciji. U skorije vreme, Hari je objavio roman koji govori o svemu pod naslovom "Spare" koji opisuje njegovo detinjstvo i iskustvo tuge, kao i njegov napet odnos sa ocem, kraljem Čarlsom, i njegovim bratom, princom Vilijamom.

Prošle nedelje je prikazana epizoda animirane serije za odrasle South Park koja prikazuje Harija i Megan u nepovoljnom svetlu. Njih dvoje su viđeni kako drže plakate na kojima je pisalo: "Prestanite da nas gledate!" i "Želimo našu privatnost!"

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Emisija je predstavila kraljevski par kao princa i princezu Kanade i iako se njihova imena ne koriste, par javno govori o nedostatku privatnosti. Princ zatim nastavlja da promoviše svoju knjigu Vaaagh, koja podseća na Harijevu knjigu Spare.

Princeza u emisiji je takođe predstavljena gledaocima kao „devojka iz sestrinstva, glumica, uticajna, žrtva“. Neki mediji su objavili da je Megan bila "iznervirana" emisijom, dok je kraljevski komentator Nil Šon rekao za Foks News da je pravni tim para "bacio oko na ovu epizodu". Međutim, Hari i Megan su opovrgli ove tvrdnje. Portparol para je za People rekao: "Sve su to iskrene gluposti. Potpuno neosnovani, dosadni izveštaji."

Tvoja reakcija?