Bez srama 1298 pregleda 31. Maj 2023.

Pripadnice ovog znaka su teške i sebične ličnosti!

canva

Kakvi ćemo biti u partnerskom odnosu zavisi od našeg mentalnog sklopa, navika, temperamenta, ali i od drugih ljudi. Neretko se dešava da sve svalimo na druge, umesto da zavirimo u sebe i realnije sagledamo situaciju. Neki ljudi su zapravo veoma "nezgodni partneri", a za to je, verovali ili ne, "kriv" horoskop

Kada su u pitanju neke žene, odnosi sa njima su veoma turbulentni, a isto tako je duga veza sa njima gotovo nemoguća, piše Krstarica. Pogledajte koji su to znakovi i vidite da li ste i vi među njima!

Ovan

via GIPHY

O, da! Dame rođene u ovom znaku jednostavno moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije u pitanju nepoštovanje, već su one takve prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica

Device su sklone meprestanom osuđivanju i procenjivanju. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju visoke standarde.

via GIPHY

Ove osobe će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće im biti žao što se loše osećate jer ste izneverili njihova očekivanja. Svaka Devica smatra da ima prava da postavlja visoke kriterijume, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

via GIPHY

Verovatno ste se šalili ako ste mislili da ovaj popis može da prođe bez njih! Od svih horoskopskih znakova, žene rođene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. Poseduju mnogo kvaliteta, pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje jeste posvećenost. Škorpije rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

Tvoja reakcija?