Bez srama 57 pregleda 18. Maj 2023.

Prva epizoda 'Pa dobro šta, lagano': O vezama i Tinderu!

youtube/canva

U prvoj epizodi podcasta "Pa dobro šta, lagano", koja je danas prikazana na JoomBoos YouTube kanalu, danas se govorilo o iskustvima sa Tindera. Pored Petre Dimić sa JoomBoosa, ovde su se našli i Roosvaaj influenseri Djoksa i Una, a tema je bila viša nego sočna

Najzanimljivija stvar desila se zapravo u Uninom životu jer je njeno Tinder iskustvo pravo oduševljenje. Naime, kada je prošle godine raskinula sa dečkom, drugarice su joj napravile Tinder i odabrale sliku, ali ona nije bila oduševljena momcima na koje je nailazila. U međuvremenu, Una se mečovala sa svojim bivšim momkom sa kojim se ubrzo i pomirila, a oni su još uvek zajedno! 

Petra je o svojim Tinder iskustvima izjavila da nije izlazila na sastanke, ali da je nekada imala i koristila Tinder. Takođe, ona nije verifikovala nalog, što joj je poslužilo kao odličan trik da kada joj se neko ne dopadne, ona jednostavno kaže da je u pitanju lažni profil. Ha, ovo je dobar savet za sve "nepozvane goste"!

"Desilo mi se to da sam se mečovao sa jednom devojkom koja je zaista prelepa. Dogovorili smo se da izađemo, a kada se pojavila ja sam ostao šokiran... Ona čak nije ni ličila na devojku sa slike! Toliko sam bio iznenađen da sam je pitao kako se zove uopšte, da li je bar ime pravo... Seo sam da popijem kafu sa njom, nisam se trudio da pričam puno, rekao sam da žurim i da me mama zove da idem kući", rekao je, pak, Đoksa.

Petra je sa svojim gostima nastavila razgovor u smeru najgorih "uleta" pa ih je pitala koji su to najgori koje su doživeli, pa im je kasnije pročitala neke izdvojene.

"Dobra si skroz, lepo lice i seksi noge . Baš kako ja volim", bio je prvi od uleta. Unin komentar na ovo je bilo samo jedno "Bljaaak", a sa njom se složio i Đoksa. 

"Priča se okolo da imamo match", bio je drugi ulet. Djoksa je njime bio oduševljen i rekao da je za čistu desetku, dok je Una bila malo suzdržana. Na nagovaranje Petre, dala je neku sedmicu kao ocenu za ovaj upad.

Još jedan ulet, a koji je potpuno iznenađujuće oduševio Unu bio je jednostavan: "Šta hoćeš od mene?". Ovo joj se dopalo jer je asocira na "mačo" muškarce pa ga je ocenila devetkom. Sa druge strane, Đoksa ga je ocenio trojkom.

"Pozdrav, slatkice, jako si slatka. Samo izgledom ili i ukusom?", bio je ulet koji je sve ostavio bez komentara, kako je rekla Petra. Una je kao iz topa odgovorila: "Taj ima 70 godina!" 

Ovaj ulet su svi kolektivno ocenili nulom!

@djoksamtb Jesu vam nedostajali razgovori sa devojkom? #fyp #foru #4u #4you #foryou ♬ original sound - djoksamtb

Jedan od uleta koji se ovde pokazao kao "seljački" i "too much" bio je sledeći:

"Hej, ovde piše da smo udaljeni 5km. Šta kažeš da smanjimo to na -25cm?"

Iako je Đoksa prvo u šali rekao da ovo "nije loše", ipak je kasnije dodao da mu se to ne dopada.

 | Author: youtube youtube

Petra je sa gostima prešla na temu "Deset je, ali", a jedna od tema bila je "Deset je, ali perem kosu jednom nedeljno". Đoksa je ovo ocenio nulom, ali je rekao da je ranije nosio dugu kosu koju i jeste prao jednom nedeljno. Una je rekla da bi volela da može da pere kosu jednom nedeljno poput Kim Kardašijan, ali ona ne može da ne opere kosu kada joj je masna. Petra je ovo ocenila trojkom.

Poveo se razgovor i na temu maljavosti, pranja zuba i gramatike, a šta su influenseri imali da kažu na sve ovo, pogledajte u videu.

Tvoja reakcija?