Bez srama 58 pregleda 11. Novembar 2022.

Reakcija Britney Spears na izjavu Millie Bobby Brown

pixsell/canva

Izgleda da je Britney reagovala na izjavu Millie koja je nedavno rekla da bi volela da jednog dana igra ovu pop zvezdu u biografskom filmu o svom životu

Samo nekoliko sati nakon emitovanja Braunovog intervjua u emisiji „The Drew Barrymore Show“, Spirs je objavila fotografiju vrata praćenu dugačkim natpisom o svojoj porodici i nedostatku slobode koji je iskusila tokom svog čuvanja. U sredini natpisa, ona piše:

„Čujem za ljude koji žele da snimaju filmove o mom životu… druže, nisam mrtva !!!“

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Braun, koja već ima izuzetno uspešnu karijeru sa ulogama u "Stranger Things" i "Enola Holmes", još uvek puca visoko u industriji. Ona je otkrila da želi da glumi Britni Spirs i da se nada da će joj se jednog dana ukazati prilika. Mada, ako je nedavna objava Britney nešto što je potrebno za dozvolu, ovo se ne čini verovatnim, piše PopSugar.

Ova slavna 18-godišnjakinja (Millie) je upitana koje su uloge na njenoj listi.

"Želim da igram pravu osobu i mislim, za mene, Britni. Britni Spirs", rekla je ona. „Mislim da njena priča, pre svega, ostavlja jak utisak na mene. Samo odrastanje u očima javnosti, gledanje njenih video snimaka, gledanje intervjua sa njom kada je bila mlađa... Vidim trku za rečima i ne poznajem je , ali kada pogledam njene slike osećam da bih mogla da ispričam njenu priču na pravi način."

Iako Britney ne pominje posebno njene komentare, čini se da je sasvim slučajno da je pevačica ovo napisala u naslovu tako brzo nakon što je intervju prikazan na TV-u. Nakon što je 13 godina bila samo ispred očiju javnosti, nije ni čudo što želi da zadrži autonomiju u svom životu. 

Šta vi mislite?

Tvoja reakcija?