Bez srama 66 pregleda 02. Maj 2023.

Reakcije slavnih na gubitak plavih 'krpelja' na Twitteru!

printscreen/canva

Twitter je uklonio verifikaciju plavih kvačica od ljudi koji ne plaćaju Twitter Blue i reakcije slavnih su urnebesne. Tokom 2022. godine, Elon Musk je zadirkivao da će verifikacije plavih kvačica učiniti dostupnim samo za ljude koji plaćaju Tvitterovu premijum uslugu Tvitter Blue. Juče (20. aprila) Elon je ovo pravilo zvanično pretvorio u stvarnost. Kao rezultat toga, poznate ličnosti, novinari i kompanije koje su ranije imale zastarele verifikovane naloge više nemaju plave kvačice na platformi

Naravno, poznate ličnosti tvituju o svom novootkrivenom neverifikovanom postojanju. Neki su srećni, drugi ljuti, a tu su i oni koji ukazuju na negativan uticaj koji će to imati.

Imajući to na umu, za vas smo sastavili kompilaciju od samo nekoliko najboljih reakcija slavnih na gubitak svojih verifikacija.

1. Charli XCX živi za svoj novootkriveni neverifikovani život!

2. FINNEAS je očigledno hteo da dođe do ovoga

3. Lauren Jauregui ne može manje da mari za Elona Muska

4. YUNGBLUD-u se očigledno sviđa

5. Da li je ovo prava Anne-Marie?

6. Kylie Sonique Love razmišlja o tome kako će ovo uticati na druge 'drag' kraljice.

7. Omar Apollo se ne upliće u ovaj Twitter Blue posao

Sada bez šale, iako nedostatak plavih kvačica verovatno neće mnogo uticati na poznate ličnosti, verifikovani nalozi mogu pomoći ljudima da blokiraju uznemiravanje. Oni takođe pomažu zvezdama u usponu da se afirmišu.

Ostaje da se vidi da li će se Elon vratiti na svoju odluku ili ne. Twitter Blue trenutno počinje od 8 dolara mesečno i daje ljudima verifikaciju i opciju da uređuju svoje tvitove, formatiraju svoje tvitove i pišu duže tvitove.

 

Tvoja reakcija?