Bez srama 156 pregleda 17. Jun 2023.

Samanta je imala OVE uslove da se vrati u 'Seks i grad'

youtube/canva

Kim Katral, glumica koja je tumačila lik izvanredne Samante u kultnoj seriji 'Sex&Citty', za ovo ostvarenje dobila je "gomilu novca", ali da bi se vratila u seriju imala je dva specifična uslova. Ona je ranije "zatezala" kada je povratak u seriju u pitanju jer je bila u sukobu sa Sarom Džesikom Parker. Međutim, ona je pre par dana pristala, ali je imala dva uslova za to

Ova odluka je okarakterisana kao iznenađenje s obzirom na Kimin sukob sa Sarom i kategorično odbijanje da snima nastavak serije. 

Svakako, ovakav ustupak već dovoljno specifične Samante nije prošao bez određenih uslova. Naime, ona je zahtevala da ne snima scene sa svojim bivšim kolegincama - Sintijom Nikson, Kristin Dejvis i Sarom Džesikom Parker. Takođe, istakla je da ni slučajno neće izaći na set ukoliko tu bude bio i Šatrik King koga smatra saveznikom Sare Džesike Parker. 

Glumica je bila jedan od glavnih  likova u seriji;otkačena, neustrašiva i samostalna Samanta Džons dobila je hordu obožavatelja. Njen izostanak iz serije "And Just Like That" razočarao je i razbesneo fanove, iako su scenaristi pronašli relativno prihvatljivo opravdanje rekavši da Džonsova živi u Londonu, kao i da je u svađi sa Keri nakon što ju je ona otpustila kao svog publicistu.

Kako piše Žena, Samanta će snimiti jednu scenu u kojoj razgovara sa Keri Bredšo. 

Autorka franšize, Kendis Bušnel, rekla je da Kim svi vole i da je voli i ona, dodavši da ona radi pod svojim uslovima i da je za to odlično plaćena. 

Tvoja reakcija?