Bez srama 63 pregleda 13. Avgust 2023.

Sidni Svini odgovara na 'aferu sa Glenom Pauelom'

printscreen/canva

Zvezda Euforije Sidni Svini odgovorila je na tvrdnje da je imala aferu sa svojim kolegom Glenom Pauelom. Par je optužen za aferu kada su snimali rom-kom 'Anyone But You' u Australiji ranije ove godine, ali Sidni Svini je odbacila tvrdnje

U intervjuu za Variety, glumica je rekla da je "zaista nije briga" za tvrdnje. Ona je za izdanje rekla: „Teško je sedeti i gledati, a ne moći da se zauzmeš za sebe. Glena i mene nije baš briga. Toliko se zabavljamo zajedno, i toliko se poštujemo; on je tako vredan radnik, a i ja sam vredan radnik.“

Glumica je rekla da se raduje turneji za novinare sa Glenom, ali neće dozvoliti da glasine naruše njihovo prijateljstvo. Nastavila je: "Uzbuđeni smo zbog turneje za štampu, a ja sam bukvalno upravo ostavila ADR sa njim." Rekla je da glasine nisu uticale na njihovo prijateljstvo i da i dalje razgovaraju svaki dan. Par je završio snimanje pre leta, ali su ostali bliski od kada su zajedno radili na rom-komu. „Stalno pričamo: ’To je stvarno smešno‘“, rekla je ona.

Zvezda serije "Set It Up", Glen Powell, izlazio je sa manekenkom Gigi Paris kada su snimali u Australiji, ali je par raskinuo ubrzo nakon što su počele da kruže glasine o aferi.

Gigi je prekinula praćenje Glena i Sindi na Instagramu nakon što su počele glasine. Međutim, izvor je rekao da su raskinuli zbog veze na daljinu. "Gigi i Glen su raskinuli nekoliko puta. Bili su na udaru otkako je Top Gun izašao. Gigi nikada nije bila zadovoljna vezom na daljinu i kada je došla u Australiju oboje su odlučili da raskinu zauvek."

Sidni Svini je i dalje verena za biznismena Džonatana Davina.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Tvoja reakcija?