Bez srama 116 pregleda 04. Jun 2023.

Šta kada vas momak zaprosi malim prstenom?

canva

Dugo ste zajedno, volite se, lepo vam je, planirate zajednički život, venčanje. U iščekivannju ste, priželjkujete prosidbu, a onda dobijete minijaturni prsten...

I dok neke žene samo žele da budu zaprošene, drugima je veličina prstena i te kako važna.

Prema jednoj studiji, oko 80% žena diskretno nagoveštava svojim partnerima kakav bi prsten želele, dok sa druge strane, 7 od 10 budućih nevesti aktivno uzima učešća u odabiru prstena.

Jedna devojka je na Redditu podelila jedan detalj iz svog života, a da li je on prijatan ili neprijatan, ostavićemo vam da sami prosudite. Kako javlja YourTango, ova dama je podelila sliku svoje ruke sa vereničkim prstenom i napisala sledeće: “Zajedno smo već 8 godina, a venčanje planiramo 3.  Štedeo je na ovom prstenu kojim me je zaprosio. Da li sam materijalista ako kažem da ne želim ovaj minijaturni prsten na svojoj ruci?“

 | Author: reddit/canva reddit/canva

Čitaoci su kao i uvek bili podeljeni: neki su komentarisali da je mnogo bitniji muškarac i veličina njegovog srca od prstena, dok drugi ovo vide kao nedostatak truda oko devojke sa kojom neko želi da provede život.

Jedan od komentara odnosi se i na to da, kada je dečko već na prstenu pokazao svoju škrtost, verovatno mu venčanje nije ni u planu. Ovo je, priznaćete, veoma škakljivo pitanje.

Drugi komentari tiču se samog izbora prstena, odnosno da li je devojka makar nagovestila kakav je njen ukus povodom prosidbe i da li je imala nekog udela u odabiru. Neki su, pak, bili za to da devojka treba na suptilan način da razgovara sa budućim mužem o prioritetima.

Rasprava je išla i smeru da devojka treba da zameni prsten za onaj koji joj se dopada ili neki „koji je vidljiv golim okom“. Bilo je ionih koji su predlagali kupovinu prstena od cirkona ili ametista, međutim, nismo saznali da li je devojka bacila prsten svom momku u lice ili je nastavila sa planovima za venčanje.

Tvoja reakcija?