Bez srama 254 pregleda 19. April 2023.

Šta on oseća prema tebi? Otkrij na ovaj način!

canva

Iako ponekad možemo da ih "čitamo kao otvorenu knjigu" i prozremo njihove namere, dešava se i to da muškarci igraju takve igre da ne možemo ni da naslutimo šta im je na umu kada su osećanja prema nama u pitanju. Sa druge strane, postoje i oni koji jednostavno ne umeju pokažu šta osećaju, a uz pomoć ovih saveta znaćete na čemu ste sa njima

Kako vas predstavlja?

Veoma je važno kako se muškarac ponaša prema vama kada ste u društvu njegovih prijatelja ili porodice. Muškarac koji nije ozbiljan i koji vas gleda kao prolaznu avanturu, neće vas predstaviti svojim bližnjima ili će to uraditi na pogrešan način rekavši da ste samo prijatelji. Sa druge strane, onaj koji je zaljubljen i želi vas pored sebe zasigurno će vas predstavljati svima kao svoju devojku.

 | Author: canva canva

Koje teme načinje?

Muškarac koji nije zainteresovan za vas "na duže staze" neće se previše truditi da vas zadrži kao devoju, a još manje kao ženu. Međutim, ako vas poziva na sastanke i razgovara sa vama o dubljim osećanjima i posvećen vam je, on je zasigurno pravi, piše YourTango.

Reakcija na probleme

Muškarac koji voli i koji je zaljubljen neće otići kada postane teško. Naprotiv, ljubav pobeđuje sve prepreke, pa ako naiđete na nekog ko odustaje od vas pri prvim poteškoćama, bežite!

Vreme sastanka

Ako je momak o kome pričamo taj koji zakazuje sa vama sastanke unapred, recimo vikendom. Međutim, onaj koji vas poziva da se nađete kasno uveče ili kroz par sati, nikako nije ozbiljan kandidat za vezu.

via GIPHY

Koliko ceni vaše mišljenje?

Onaj ko želi d azna vaše mišljenje o raznim stvarima i želi da vas uključi u svoje planove sigurno je zainteresovan za vas, dok će momak koji ne odvaja vreme da čuje vaše mišljenje otpasti već na početku. 

Poštovanje

Jedan od temelja svakog odnosa je uzajamno poštovanje. Iako se ono sve ređe sreće, zaista je dragoceno i treba da se podrazumeva. To što ste naleteli na čoveka koji nema poštovanja prema vama nikako ne znači da treba da snižavate svoje kriterijume. Onaj koji zaista zavređuje vašu ljubav i pažnju pružiće vam dužno poštovanje!

Vreme

Čime go da se bavi i koiko god da je zauzet, muškarac kome se istinski dopadate će naći vremena za vas bez izgovora. Osoba koju morate da forsirate i molite da se vidite definitivno nije zainteresovana za vas.

 | Author: canva canva

Koliko je spreman da vam pruži?

Materijalne stvari nisu ni od kakve vrednosti kada ih uporedimo sa ljubavlju i toplinom, ali i žrtvom koju je neko spreman da učini za nas. Baš zato, ako je momak uvek raspoložen da vam se nađe i pomogne, čuvajte ga i verujte da je vredan vašeg truda!

Da li on zaista želi da bude sa vama?

Iako ovaj odgovor već i same negde naslućujemo kada razmišljamo o tome, teško će bilo koja žena prihvatiti odričnu rečenicu. Ipak, nije pametno da se zavaravate jer na taj način se samo "vrtite u krug" i gubote vreme sa osobom koja vas ne želi umesto da se posvetite nekome ko bi sve dao da bude sa vama. Nemojte nikoga moliti za pažnju i ljubav jer vam je neko drugi može pružiti na pretek ako mu pružite šansu.

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?