Bez srama 170 pregleda 11. Februar 2023.

'Strava' u Beogradu: Teodora se rasplakala usred intervjua!

U prvoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosovog 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smestili su poznatoj regionalnoj pevačici Teodori Džehverović

Bruno i 10ficho su se Teodori predstavili kao novinari 24sata i sa njom dogovorili intervju u jednom beogradskom kafiću na koji se ona rado odazvala ni ne sluteći šta je čeka, dok je TheSikrt čekao napolju. Odgovarala je na pitanja o svojoj karijeri, o svojim počecima i onome što misli da je bitno za uspešan posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Znate ono kada neko uđe u prostoriju, kad zaista zrači? U ovom poslu je to jako bitno zato što ljudi to neverovatno osete", istakla je Teodora.

Intervju je tekao vrlo mirno i sve je bilo dobro dok u kafić nisu ušetala tri nabildovana čoveka kojima se prisustvo kamera baš i nije svidelo pa su odlučili da prigovore.

"Ajde obriši to! Ajde obriši to! Da ti ne bacim to g***o u vodu!", prišli su i urlali na kamermana.

 | Author:

Kako se sve završilo i kako je Teodora prihvatila ovu 'neslanu' šalu, pogledajte u epizodi na linku! Već sada možete da se uključite na premijeru nove, druge epizode hit serijala koja izlazi u četvrtak u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Tamo i na ostalim JoomBoos platformama pratite novu sezonu Prank'da svakog četvrtka!

SPREMITE SE ZA DRUGU EPIZODU:

Tvoja reakcija?