Bez srama 16 pregleda 19. Maj 2023.

Tejlor Svift odbranila fana od obezbeđenja na Eras turneji

printscreen/canva

Tejlor Svift je, usred svog nastupa, stala u odbranu fana koji je imao problema sa obezbeđenjem tokom njenog nedavnog zaustavljanja na turneji Eras Tour u Filadelfiji u Lincoln Financial Fieldu u subotu

Nekoliko korisnika Tvitera objavilo je interakciju između pevačice pesme „Mastermind” i njenog bezbednosnog tima u kojoj je molila da obožavaoca ostane na miru. Sada viralni video snimila je ekipa Tejlor Svift, koja je slučajno pevala moćan tekst svoje pesme „Bad Blood“, primetivši problem u gomili. „You and I“, peva ona pre nego što počne nakratko da se obraća svom obezbeđenju između stihova. "Ona je okej!" kaže ona, naizgled pokazujući na fana. "Ništa nije radila!"

Teljor se okreće i počinje da se hoda na drugu stranu bine kada shvata da se obezbeđenje još uvek suočava sa obožavaocem. Ona se vraća u ugao bine i viče: "Hej, stani! Stanite!" kaže ona poslednji put pre nego što nastavi da peva refren pop pesme, prenosi NBC News.

U nedelju je Kejtlin Gejbel, žena koja tvrdi da je obožavateljka koja je bila suočena sa obezbeđenjem, ispričala svoju stranu priče u TikTok video snimku, koji već ima više od 3 miliona pregleda.

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

Jedan obožavatelj je istakao da je neobično da se uglađena pevačica na trenutak omesti tokom nastupa. „Ovo je jedan od prvih puta da sam je ikada video ljutu kao da je stvarno ljuta“, napisali su na Tviteru.

Drugi su spomenuli kako je bilo prikladno da Sviftova peva svoju himnu „Bad Blood“ kada se situacija dogodila.

U redu, ali ovo je toliko lowkey legendarno da se naljutila tokom izvođenja Bad Blood“, rekao je jedan tvit. "Kao da je ovaj bes definitivno podstakao njen nastup !!!"

Tejlor koja se strastveno zalaže za obožavatelja samo je jedan od mnogih trenutaka o kojima se priča i koji su u trendu na društvenim mrežama otkako je Eras Tour počeo 17. marta.

Tvoja reakcija?