Bez srama 215 pregleda 01. Decembar 2022.

Teorija zavere: Piksi pustio žene igrača u kamp!

printscreen/intagram/canva

Iz kampa naše fudbalske reprezentacije stigle su optužbe o navodnom seks skandalu igrača sa suprugama i devojkama suigrača, pa čak i da je došlo do tučnjave

Luka Jović fotografisao se u borbenom gardu sa saigračem Nemanjom Gudeljem, a supruga rezervnog golmana Rajkovića stigla je u Katar i poručila: "Ljubomorni uvek izmisle priču"

via GIPHY

Kapiten Dušan Tadić na konferenciji za medije u utorak demantovao je priče o bilo kakvim nesuglasicama na pitanje novinara o "teoriji zavere", dok u srpskom savezu nisu ništa službeno komentarisali. Ipak, stigla je još jedna poruka od samih igrača.

Igrač Fiorentine Luka Jović, koji nije dobio igrao u prve dve utakmice Orlova protiv Brazila (0-2) i Kameruna, oglasio se na Instagramu fotografijom na kojoj pozira sa saigračem Nemanjom Gudeljem iz Seville.

"Spremni za sledeću", napisao je Jović i tagovao Gudelja, a obojica su zauzela borbeni gard. Mediji tvrde da su tako ismevali trač.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Kako bi rasteretio tim pritiska, Dragan Stojković Piksi napravio je zanimljiv potez i dopustio suprugama fudbalera da dođu u kamp.

Supruga rezervnog golmana Predraga Rajkovića Ana u međuvremenu je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu na bazenu ispred jednog hotela u Dohi.

"Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a IDIOTI veruju u nju", napisala je.

Dušan Vlahović, koji takođe nije igrao protiv Kameruna zbog navodne svađe sa Piksijem, trenirao je u utorak sa ostalima i, "plenio energijom i strašću".

Tvoja reakcija?