Bez srama 61 pregleda 13. Jun 2023.

Tom Holland uzima godinu dana pauze od glume

printscreen/canva

Tom Holand uzima preko potrebnu pauzu od glume. U intervjuu objavljenom 6. juna, 27-godišnji glumac je rekao za Extra da je odlučio da napravi godinu dana pauze od velikog platna. Ova odluka dolazi nakon što je završio Apple TV+ seriju "The Crowded Room", u kojoj je radio kao glavni i izvršni producent

Projekat od 10 epizoda crpi inspiraciju iz priče o stvarnom životu Bilija Miligana. Holandov lik, Danny Sullivan, je paralela sa Miliganovim zločinima seksualnog napada i mentalnom bolešću, uključujući njegovu dijagnozu poremećaja disocijativnog identiteta, prenosi PopSugar.

"Bilo je to teško vreme, sigurno", rekao je Holand o snimanju emisije. „Istraživali smo određene emocije koje definitivno nikada ranije nisam iskusio. I povrh toga, to što sam bio izvršni producent, bavio se svakodnevnim problemima koji dolaze sa bilo kojim filmskim setom, samo je bio dodatni nivo pritiska. "

Sa toliko toga na svom tanjiru, Holand je priznao da ga je emisija na kraju gurnula dalje od očekivanog. „Uvek sam živeo u skladu sa idejom da je naporan rad dobar posao“, rekao je on. „Ali opet, emisija me je slomila. Došao je trenutak kada sam bio kao, 'Moram da napravim pauzu.' Nestao sam. Otišao sam u Meksiko na nedelju dana i proveo malo vremena na plaži. A sada uzimam godinu dana pauze, i to je rezultat toga koliko je ova emisija bila teška."

Holand je od tada razjasnio ovu vremensku liniju u pojavljivanju 12. juna u emisiji "Live With Kelly and Mark", rekavši da se već bliži kraju svoje glumačke pauze. „Nismo imali baš povoljne kritike, pa je priča u štampi bila da sam ove godine uzeo pauzu zbog kritika, ali imam osam meseci slobodno, odmarao sam se kod kuće u Londonu“, objasnio je. „Tako sam zahvalan što imam divnu zajednicu ljudi koji me podržavaju i koji su tu za mene."

Iako je možda još uvek na kratkoj pauzi od glume, Holand je obećao fanovima da će ostati aktivan na drugim mestima. "Biću veoma prisutan na mreži. Razgovaraću sa fanovima i pitati ih šta misle i videti da li su to shvatili", rekao je on. „Nadam se da se publika oseća kao da je donekle obrazovana o temi koja ima ovu stigmu, da moramo da se promenimo, moramo da razgovaramo o moćima mentalnog zdravlja. I nadamo se da ova emisija može da bude korak kamen u pravom smeru“.

Tvoja reakcija?