Bez srama 28 pregleda 24. Maj 2023.

Tom Kruz je „izuzetno zainteresovan“ za Šakiru?!

printscreen/canva

Nakon što su Tom Kruz i pevačica pesme „Hips Don’t Lie” tokom vikenda fotografisani kako se zajedno druže na Grand Prixu Formule 1 u Majamiju, izvor ekskluzivno kaže za PageSix: „Izuzetno je zainteresovan da je prati"

Kruz je samac, a Šakira se rastala od svog dugogodišnjeg dečka Pikea prošlog juna zbog optužbi da je imao aferu sa svojom sada devojkom, Klarom Čia Marti.

Šakiri je potreban mekani jastuk na koji bi mogla da padne, a to bi mogao da bude Tom“, kaže izvor za PageSix - dodajući da Kruz ima prednost što je „lep i talentovan momak“. Izvor je takođe rekao: „Ona nije viša od njega. Tom je visok 170cm , dok je pop zvezda visoka 157cm."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Izvor kaže da je Kruza toliko oduševila pop diva da joj je navodno poslao cveće. U nedelju, zvezda "Top Gun: Maverick" i kolumbijska pevačica proveli su vreme zajedno na startnoj mreži trke i viđeni su kako ćaskaju u privatnom ugostiteljskom apartmanu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Šakira i Pike su bili zajedno 12 godina i dele dvoje dece, Sašu i Milana.

Bilo je teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško”, rekla je za Elle prošlog septembra. Dodala je: „Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u ovu vezu i svoju porodicu."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Šakira sada živi u Majamiju.

Tvoja reakcija?