Bez srama 163 pregleda 17. Decembar 2022.

Top 10 filmova uz koje ćete preboleti i najgori raskid

youtube/canva

Svaka veza je lepa na svoj način i ima neku posebnu draž.  Nakon nekog vremena veze se uspinju na neke više nivoe odnosa, dok se neke na žalost završavaju

No, raskidi su neminovni i sastavni su deo života velikog broja ljudi. Ljudi koji su provodili čitave dane zajedno postaju stranci i odjednom život dobija potpuno drugu dimenziju. Većina nas se pita šta uraditi sa toliko slobodnog vremena koje je do juče ispunjavao naš momak ili devojka. Pokušavamo da zaokupimo misli nečim drugim kako bismo lakše podneli novonastalu situaciju.

Kroz raskide svi prolazimo na različite načine, ali ono što nas sve spaja zasigurno jeste pitanje kako da najbolje ispunimo slobodno vreme na lep način. Neko utehu nađe u izlascima sa prijateljima, neko u knjigama, a neko po čitav dan gleda filmove. I znate šta? Apsolutno je u pravu. Najčešće pitanje koje se postavlja jeste kakve filmove treba odabrati posle raskida kako bi nas zabavili.  U ovom tekst pronaći ćete deset predloga za filmove koji će ispuniti vašu novu svakodnevicu.

Dakle, ostanite u pižai, poručite pizzu i zavalite se u udobnu fotelju. Movie day može da počne! A evo par filmova za preboleti i najgori raskid.

1. RUNAWAY BRIDE

Džulija Roberts kao glavna junakinja u ovom filmu je nekoliko pita pokušavala da se uda, ali bezuspešno. Ako neko zna kako vam je posle raskida, to  je definitivno ona. Međutim, kraj filma donosi ideju da nas negde možda baš sutra očekuje prava ljubav.

2. THE BREAK-UP

Iako naslov govori dovoljno, ovaj film vas zapravo tera da duboko zavirite u sebe i zapitate se da li je možda raskid ipak bio najbolja opcija. Neki krajevi su zapravo dobri počeci...

3. BLUE VALENTINE

Ovo je film koji će vas zasigurno rasplakati, ali ponekad je plakanje najbolji izduvni ventil kako bismo se bolje osećali. Protagonisti ovog filma, Gosling i Williams, se prisećaju predivnog početka svoje veze suočeni sa osećanjima koja su vremenom izbledela. Dakle, pripremite maramice!

4. EAT, PRAY, LOVE

I  kroz ovaj film će vas naravno provesti fantastična Džulija Roberts koja ima sve što jedna žena može da poželi: muža, lepu kuću i dobru karijeru. Međutim, šta se dešava kada shvati da je u potrazi za idealnim životom izgubila sebe i naprasno poželi da se razvede i otputuje...

5. HOW TO BE SINGLE

Sam naslov filma puno govori o tome kakav je pa je odlična preporuka za sve “sveže” samce. Upoznajte sveže ostavljenu Dakotu Džonson koja pokušava da se bori sa novom titulom samca. Topla preporuka!

6. BRIDGET JONES’S DIARY

Ovo je savršen film koji će vas utešiti ili naterati da plačete... Odluka je na vama!

7. KILL BILL: VOLUME 1

Ako ste osvetoljubive prirode, Kill Bill je pravi klasik za vas. Naime, Uma Turman, koja tumači glavni lik u ovom filmu, pokušava da se osveti svom bivšem ljubavniku i šefu zato što je pokušao da je ubije na dan njenog venčanja.

8. MIDSOMMAR

Možda je najbolji način da oterate tugu zapravo da prizovete strah u pomoć? Ponekad ovo ne zvuči kao loša ideja...

9. NAPPILY EVER AFTER

Ukoliko ste ljubitelj ekranizovanih književnih dela, zasigurno će vam ovaj film privući pažnju koji je rađen po motivima istoimenog romana Trishe R. Thomas.  Naravno, tema filma je raskid, ali iz malo drugačije perspektive: žena raskida svoju naizgled savršenu vezu nakon prosidbe, obrije glavu i... počinje ispočetka!

10. SOMEONE GREAT

Raskidi su teški, kao što već rekosmo, pa ponekad ne umemo da krenemo dalje.  Nakon što njen momak raskine sa njom, glavna junakinja će morati da se pokrene i nastavi sa svojim životom... Ovo je film koji će vas sigurno inspirisati i osnažiti.

A još više predloga pročitajte i na Cosmopolitanu.

Tvoja reakcija?